Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmir Milletvekili Adayı Bayır: Bu İş Artık Tamam

CHP İzmir Milletvekili ve

CHP İzmir Milletvekili ve Adayı Tacettin Bayır, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürmeye devam ediyor. CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ezgi Deniz Urunga ve Gaziemir İlçe Örgütü ile birlikte dün Sarnıç ve merkezde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Bayır, ‘’Bu iş artık tamam. Neden bu kadar iddialıyım? Çünkü kahvede, sokakta, tarlada, sendikada görüştüğüm insanların yüreğindeki umut ışığını görüyorum. İnanıyorum ki, 24 Haziran’dan sonra ülkemize huzur, barış ve bereket gelecek.‘’ dedi.

 

Akp’ye Oy Verenler Artık Yeter Diyor

Emin adımlarla Akp iktidarına son vereceklerini belirten Bayır, ‘’İnsanlarımız artık huzur ve barış istiyor. Halkımız, 16 yıldır süren ekonomik istikrarsızlıktan, geçim sıkıntısından, işsizlikten kavga ve gürültüden yana bunalmış durumda. Kısacası olan, bitenin farkında. İktidar partisine oy verenler bile artık, ‘yeter’ diyor.  Toplumun her kesimi, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce’ye inanıyor ve güveniyor.  İşte bu yüzden diyorum ki, bu iş artık tamam.’’ dedi.

16 Senedir Neredeydiniz?

Akp’nin seçmene artık heyecan vermediğini ve vaatlerini tüketerek, politikalarını bitirdiklerini iddia eden Bayır, ‘’Yandaşları haricinde hiçbir kesim memnun değil. Neyi vaat ettilerse, görmezden geldiler, kulak arkası ettiler. Bizim yapacağımızı söylediğimiz projelerimiz için önce, ‘yapamazsın’ dediler, sonra kendileri aynı vaatleri, aynı haliyle seçim bildirgelerine kopyaladılar. Üretemeyen,  hazırcılığı yaşam biçimi haline getiren bir politika benimsediler. Bunun sonucunda da, ellerinde imkân varken yapamadıklarını, bu dönemde yapacaklarını iddia ediyorlar. 16 senedir neredeydiniz? Elinizden tutan mı vardı? İktidar da, CHP mi vardı? Biz diyoruz ki, tecrübemizle, heyecanımızla ve vatan sevgimizle ile Türkiye’nin 5 sorununu kadrolarımızla çözmeye hazırız. Türkiye’yi layık olduğu seviyeye çıkartarak, insanlarımızı özlediği huzura kavuşturacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.’’ Diyerek sözlerini bitirdi.