Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmir’de Nalbantoğlu ve Kılıç liste dışında kaldı

CHP İzmir’in 37. Olağan kongresi başkanlık seçimi tamamlandı. Kongreye 30 ilçe başkanının desteği ile yeniden aday olan mevcut başkan Deniz Yücel kazandı. CHP İzmir’de 28-29 Mart’ta gerçekleşecek Genel Başkanlık seçiminde oy kullanacak listede değişiklikler meydana geldi. Kongrede önemli isimler kadın ve gençlik kotası uygulanınca liste dışında kaldı.

CHP İzmir’in 37. Olağan

CHP İzmir’de 37. Olağan kongresi heyecanı yaşandı. İzmir Kültürpark’ta Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede Deniz Yücel tek aday olarak seçime girdi. Seçim öncesi eski milletvekili ve İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz aday olmak istedi ancak topladığı oylarda mükerrer oy çıkması nedeniyle adaylığı onaylanmadı. Deniz Yücel kongrede 611 delege oyunun 258’ini alarak üst üste ikinci kez başkanlığı ilan etti. Yücel 17 yıl aradan sonra İzmir’de 2 kez üst üste il başkanlığı yapacak ilk isim olmayı başardı. Yücel’in yönetim kurulu ve disiplin kurulu eksiksiz seçildi.

CHP İzmir’de 28-29 Mart’ta gerçekleşecek Genel Başkanlık seçiminde oy kullanacak listede ise değişiklikler yaşandı. İzmir eski il başkanı Rıfat Nalbantoğlu, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun, İsmail Yılmaz ve Gürbüz Bal liste dışında kaldı.