Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmir’den Çarşı’ya Çıkarma!

CHP İzmir Örgütü Karşıyaka

CHP İzmir Örgütü Karşıyaka Çarşısı’nda yürüyüş gerçekleştirdi. Adeta “Çarşı’ya” çıkarma yapan CHP’si Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için oy istedi.

Düzenlenen yürüyüşe CHP İzmir İl Başkanı , Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, milletvekili adayları ve parti üyeleri katıldı. Yürüyüş esnasında, “Herkesin adayı Muharrem İnce” sloganları atıldı. Yürüyüş esnasında vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekerken, vatandaşlara karanfiller dağıtıldı.

Yücel: “Türkiye’ye Kuvvetli Bir Omuz Vermek Zorundayız.”

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yürüyüşün ardından yaptığı konuşmada “24 Haziran’da Türkiye Cumhuriyeti çok önemli bir sınav verecek. Biz İzmir ve Karşıyaka’nın tercihini biliyoruz. Türkiye’ye kuvvetli bir omuz vermek zorundayız. Artık demokrasiyi hukukun üstünlüğünü Türkiye’ye tesis etmek zorundayız. Bizim ‘herkesin Cumhurbaşkanı olacağım 81 milyonunun Cumhurbaşkanı olacağım’ diyen bir Cumhurbaşkanı adayımız var.  Sizler bu memleketi kurtaracak yiğitlerisiniz. 24 Haziran’da 8 Temmuz’da ‘tamam’ diyerek bu memleketi kurtaracaksınız” dedi.

Yürüyüşte Chp İzmir 2.bölge 9. sıra milletvekili adayı Ali Engin ve CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım Egeyön Haber’e konuştu.

İlçe Başkanı Uğur Yıldırım şunları Karşıyaka Çarşı’da bulunan vatandaşların heyecanına dikkat çekerek şunları söyledi: Türkiye artık değişim istiyor, Türkiye artık  tamam diyor, Türkiye artık demokrasi istiyor, Türkiye artık özgürlüklerini istiyor. Onun için Karşıyaka’dan yaptığımız ateş önce İzmir’i sonra tüm Türkiye’yi ışıtacaktır.”

Baskın erken seçimin Ramazan ayına denk gelmesine dikkat çeken  Milletvekili Adayı Ali Engin ise şöyle konuştu: “Yaklaşık 15-20 günümüz var. CHP 100 yıllık bir parti, kadrolar hazır. Müthiş bir kadın gücümüz var. Çok iyi gidiyor. Halkta bir değişim umudu var. Muharrem İnce’nin toplumla dokusu tuttu, söylemler tuttu, çok samimi, enerjisi çok yüksek.Günde bir kaç kentte miting yapmak çok zor hatta imkansız. Ama bu oluyor. Bu değişimi hep beraber yaşıyoruz. Beni milletvekili olmaktan çok bu değişim heyecanlandırıyor. Umuyorum en geç dokuz Temmuz sabahı yeni bir Türkiye’ye uyanacağız.”