Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP MYK toplandı.. Denizli İl Başkanı belli oluyor mu?

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu toplandı. Toplantı sonrasında CHP Denizli İl Başkanı belli olacak mı? İşte CHP MYK’da Denizli il Başkanlığı için değerlendirilecek isimler haberimizde.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) istifa takviminin partide tamamlanmasının ardından bir çok isim istifa etmişti. İstifa eden isimler arasında CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da yer almıştı. Uzun süredir atama yapılmayan CHP İl Başkanlığı için bilmece sürüyor.

CHP MYK bugün toplandı. Toplantıda CHP İl Başkanlığı konusunun gündeme gelmesi bekleniyor.

İşte CHP kulislerinden son bilgiler. CHP İl Başkanlığı için Denizli’deki siyasilerim farklı görüşleri var. 17 ilçe başkanı il yönetiminin kendi içinde yeni il başkanını belirlemesi için imza topladı. Bu durumda başkanvekilliği yapan Osman Bartal’ın ve Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum’un isimleri öne plana çıktı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın il başkanlığı için üzerinde durduğu isim ise Himmet Yavaş oldu.

3 isim dışında Ankara’da görüşmeler gerçekleştiren Mimar Arif Balkanay, Avukat Müjdat İlhan, Merkezefendi eski İlçe Başkanı Tolga Varlıker ve Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı’nın sürpriz isimler olarak değerlendirmeye alındığı belirtiliyor.

İşte CHP kulislerinden son bilgiler.