Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP PAMUKKALE BELEDİYESİ BAŞKAN ADAY ADAYI ŞÜKRÜ SEZEN PAMUKKALE’YE TALİP

CHP Pamukkale Belediye Başkan

CHP Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü SEZEN’in aday adaylığı açıklamasıdır.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçiminde Denizli Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayıyım. Denizli halkına, Pamukkale ilçemize hizmet etmeye talibim. Uzun yıllardır Denizli’de sivil toplum faaliyetleri yürüten kuruluşlarda aktif görev aldım. Yöneticilik yaptım. İlimizin mahallelerini, semtlerini, köylerini gezip gördüm. Halkımızın yaşadığı sorunlarına tanık oldum.


1982 Burdur Doğumluyum. 2002 yılında Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde Jandarma Astsubay olarak göreve başladım. 2019 yılında Denizli de görevli iken emekli oldum. Denizli de çalışmaya, üretmeye, eğitime, sivil toplum kuruluşlarında faaliyetlere devem ediyorum. İnsan doğduğu ve doyduğu yere bağlanıyor. Ben Burdur’da doğup büyüdüm, ama uzun yıllar Denizli’de yaşıyorum. Denizli’nin ekmeğini yedim, suyunu içiyorum. Bu nedenle Denizli benim için bir sevdadır.
Dört üniversite bitirdim. İktisat Fakültesi, Otomotiv Teknolojisi Bölümü, Emlak Yönetimi Bölümlerinden mezun oldum. Şu anda Pamukkale Üniversitesi Coğrafya Bölümü 3.Sınıf öğrencisi olarak eğitime devam ediyorum. Aynı zamanda Otomotiv, İnşaat ve Tarım sektöründe hizmet ediyorum. Bilgi ve birikimle, tecrübeyle, Denizli’nin bir evladı, Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş biri olarak Denizlili vatandaşlarımız hizmet etmek için Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayıyım. Halka hizmet için bu kararı almış bulunmaktayım. Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e borcumu ödemek için adayım.

Uzun yıllar bu şehirde yaşıyorum. Denizli’mizin Pamukkale ilçemizin sorunlarını biliyorum. Denizli hak ettiği yere taşıyacağıma söz veriyorum. Türkiye ekonomisinin öncü illerinden biri olan Denizli, tekstil sektörü başta olmak üzere mermer, modern tarım uygulamalarıyla tarımsal üretim gelişmiş, tarıma dayalı sanayi merkezlerinden biridir. Ayrıca, dünyaca ünlü Pamukkale travertenleri, şifalı su kaynakları ve tarihi miras turizm sektörünü için büyük bir potansiyel taşımaktadır. Eğitim, sağlık ve hizmet sektöründeki gelişmeler, Denizli ilimizi çevre illere göre bir çekim merkezi yapmıştır. Ancak Pamukkale ilçemizde halkımız maalesef hak etmediği sorunlarla yaşamak zorunda bırakılıyor. Halkın arasına inmeyen, Pamukkale’nin sokaklarında adımlamayan, işçilerimizin yaşadığı mahallelerden habersiz olanlar Pamukkale ilçemizi yoksulluğa ve yoksunluğa terk etmiştir.


Yıllardır Pamukkale ilçemizi yöneten mevut belediye yetkileri, maalesef ilçemizin yaşam standartlarını düşürmüştür. Pamukkale bir üretim yeridir. Turizm merkezidir. Üniversite şehridir. Ancak Alt yapı ve Trafik sorununa dahil çözülememiştir. Pamukkale’yi makam odasında değil; sokakta sorunlara gözlemleyip çözüm üreterek yöneteceğim. Bu amaçla liyakat sahibi farklı meslek gruplarından oluşan uzman ekibimiz ve parti örgütüyle, gönüllüleriyle çok çalışarak Pamukkale ilçemizi hizmete talibiz.
Pamukkale Belediye Başkan Aday Adaylığımızı ilan ettiğimiz günden beri halkın arasında sorunları dinliyorum. Pamukkale ilçemizde halkımızın, vatandaşlarımızın, insanlarımızın gönlü kırılmış. Çünkü hizmet götürülmemiştir. Pamukkale ilçemizde, Cumhuriyet Halk Partimizin beni aday göstereceğine inanarak, öncelikle belediye başkanlığını kazanıp sorunları çözerek hemşerilerimizin kalbini kazanacağız. Gece gündüz çalışarak halkımıza, hemşerilerimize hizmet ederek Cumhuriyet Halk Partimizi yerelde iktidara taşıyacağız.
Pamukkale ilçemizin sorunlarını biliyoruz. Bunların çözümüne dair gerçekçi, uygulanabilir, Projelerimiz hazır. Pamukkale bir turizm bölgesi; ancak mevcut potansiyeli hak ettiği şekilde değerlendirilemediği görüyoruz.


Sosyal Belediyecilik anlayışını Pamukkale ilçemizde hayata geçirmek amacıyla hemşerilerimizin iş, aş, barınma gibi hayati sorunlarına öncelik vereceğiz. Evli ve bir çocuk babası biri olarak kadınlarımız ve çocuklarımız için çok önemli projelerimiz var. Çocuklarımız için okullarımız, parklarımız için özel projelerimiz var. Gençlerimiz için yeni spor alanları oluşturacağız. ilçemizde kadın istihdamını teşvik edeceğiz. Çalışan kadınlarımızın çocukları için her mahalleye ihtiyaç esas alınarak kreşler açacağız. Hep sahada, halkın arasındayız. Pamukkale ilçemizde; hemşerilerimizle, bölge esnafından, öğrencilerimizden gelen görüş ve önerilere göre yöneteceğiz.
Pamukkale ilçemizin uzun zamandır ihmal edilmiş, halkı yazın toz toprak, kışın çamurlu yollarda sokaklarda yaşamasına müsaade etmeyeceğiz. İlçemizin öncelikle altyapı sorunlarını çözeceğiz. Vatandaşlarımızı kısa süreli ve düşük yoğunluklu yağmurlarda bile sel ve çamur deryasına dönen sokaklarımızı bu sorundan kurtaracağız. Şimdilik bazılarını ifade ettiğim projemizle Pamukkale ilçemizi ayağa kaldıracağız.
Pamukkale ilçemizin büyük bir potansiyeli var. Ancak genç ve dinamik ve yeni bir kadroya ihtiyaç var ilçemizde. Biz genç ve dinamik, liyakat esaslı bir kadro ile Pamukkale ilçe belediye başkanlığına talibiz. Bütün halkımızın desteğini bekliyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı sayın Ali Osman Horzum ve Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı sayın Uğur Coşkun’a ilgileri için çok çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz yakın dönemde görev ve sorumluluğun liyakat ehline verilmemesi nedeniyle çok önemli sorunlarla karşılaştı. Halkın arasından biri olarak Pamukkale İlçe Belediye Başkanı Aday Adaylığımı ilan ettim. Projelerimizle, Pamukkale ilçemize, Cumhuriyet Halk Partimize ve ülkemize hizmet için buradayım. Ben hep halkında arasındayım. Ancak bu süreçte çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırarak inanıyorum ki Pamukkale ilçemize halkının takdirini kazanacağız. Partimize gönül verenlerin uzun zamandır hasretle beklediği Pamukkale Belediye Başkanlığını kazanacağız.
Denizlili hemşerilerime, sivil toplum örgütlerine, Emeklilerimize, Esnaflarımıza, Kadınlarımıza, Gençlerimize, Üniversite Öğrencilerine, Köylülerimize, Memurlarımıza, İşçilerimize, tüm silah arkadaşlarıma ve Denizli’de bulunan 60000 Burdurlu hemşerime destekleri için şükranlarımı sunuyorum.

ÖZGEÇMİŞ
Şükrü SEZEN 1982 yılında Burdur ilinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Burdur ilinde tamamladı. 2002-2019 yıllarında Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde Jandarma Astsubay olarak görev yaptı. 2019 yılında Denizli de emekli oldu.
Dört farklı üniversite bitirdim.
1.İktisat Fakültesini,
2.Otomotiv Teknolojisi,
3.Emlak Yönetimi,
4.Jandarma Meslek Eğitimi
Şu anda 5. Üniversite olarak Pamukkale Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Coğrafya Bölümü 3.Sınıf öğrencisi olarak eğitime devam ediyorum.
Denizli’de Otomotiv, Gayrimenkul, İnşaat ve Tarım sektöründe hizmet yapıyorum.
Hukuk Eğitimi alarak “Uzlaştırmacı ve Bilirkişilik” görevleri ifa ediyorum
2019 yılından itibaren Denizli’de birçok Sivil Toplum Kuruluşunda görev yapıyorum.
Denizli Burdurlular Dayanışma ve Yaşatma Derneğinde Başkan Yardımcısıyım.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Denizli Şubesinin Yönetim Kurulu Üyesiyim
Atatürkçü Düşünce Derneğinin üyesiyim.
Pamukkale Üniversitesinde bulunan Öğrenci Topluluklarının Yönetim Kurullarında görev almaktadır.
Cumhuriyet Halk Partisi üyesiyim
Evliyim, eşim sınıf Öğretmeni olup bir kız çocuk babasıyım.