Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP DE SÜRPRİZ ADAYLAR

Bir süreden beri Denizli

Bir süreden beri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı arayışlarını sürdüren CHP’nin, PAÜ Eski Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı’yı aday yapması beklenirken, ani bir değişiklikle CHP Denizli Eski İl Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Bülent Nuri Çavuşoğlu’nda karar kıldığı ileri sürüldü.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun ismi geçerken, Pamukkale ve Buldan ilçesinde de sesler yükselmeye başladı. Pamukkale ilçesinde Adil Demir sesleri gelirken şimdilerde Ali Rıza Ertemür ismi kulaklarda dolaşmaya başladı. Aynı zamanda Buldan ilçesi içinde sürpriz isim Mehmet Ali Orpak oldu.

Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre, her kesimden oy alması beklenen ve iyiden iyiye adaylığının açıklanacağına kesin gözüyle bakılan PAÜ Eski Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı’yı, ‘örgüt istemiyor’ gerekçesiyle devre dışı bırakan CHP Genel Merkezi’nin bu konuda kararını verdiği, hatta Ankara’da olan ve bugün dönen CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’un ilçe başkanlarını toplayarak genel merkezin bu konudaki düşüncesini paylaştığı, yarın ki parti meclisi toplantısından sonra ise bir son dakika değişikliği daha olmazsa, Bülent Nuri Çavuşoğlu İsminin karara bağlanarak açıklanacağını bildirdiği öğrenildi.