Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’nin kurmayları Dayanışma Yemeğinde buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi İlçe örgütü tarafından Dayanışma Yemeği düzenlendi. Yemekte Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

CHP Merkezefendi İlçe Örgütünün düzenlediği Dayanışma Yemeği partilileri bir araya getirdi. Organizasyona Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Başkan Yardımcıları Fatih Coşkun, Fatma Atıcı Bakcan, Bokurt Belediye Başkanı Bİrsen Çelik, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Demir, TÜLOV Genel Sekreteri Barış Özgen, TÜLOV Saymanı Gülin Coşkun, Necdet Yılmaz, Adil Demir, İlhan Özcan, Ahmet Divarcı, Sedat Demirci, ve çok sayıda Partili katıldı.

Gecede konuşan ev sahibi CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum “Bizim muhalefetteki son yemeğimiz son yemeğimiz, bir sonra ki yemeğimizi iktidar olarak yiyeceğiz. 5 Belediye Başkanımız birlik beraberlik içinde çok güzel çalıştı” dedi.

‘Birlikte iktidara yürüyoruz’ diyen CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu “İyi ki Cumhuriyet Halk Partisi var! İyi ki Cumhuriyet Halk Partililer var” dedi.