Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çiğköftenin üzerine “Nuri Başkan” yazdılar

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Nuri Çavuşoğlu’nun ismini ziyaret ettiği festivalde çiğköftenin üzerine yazdılar. Renkli görüntülerin oluştuğu festivalde Başkan Çavuşoğlu festivali gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı

Denizli’de Erzincanlılar Derneği yeni bir etkinlikle Denizlililerle buluştu. Erzincan-Hatay Künefe ve Kebap Festivali ile yöresel lezzetleri Denizli halkı ile buluşturan Dernek, Denizli Adliyesi yanındaki sergi alanında yöresel ürünleri sergiliyor.

Çavuşoğlu ziyaret etti

11 Nisan’da kapılarını açan festivali ise bugün Denizli BÜyükşehir Belediye Başkanı Nuri Çavuşoğlu ziyaret etti. Tek tek stanları gezen Başkan Çavuşoğlu, vatandaşlarla sohbet etti. Samimi diyalogların gerçekleştiği festival gezisinde yöresel lezzetlerden olan çiğköftenin üzerine “Nuri Başkan” yazılması ise yüzlerde tebessüm oluşturdu.

“Güzel bir pazar geçirdik”

Stantları tek tek gezerek hem esnaflarla hem de vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çavuşoğlu, “Erzincan-Hatay Künefe ve Kebap Festivaline katıldık. Hemşehrilerimiz ile birlikte güzel bir pazar geçirdik.” notu ile de o onları sosyal medya hesabında paylaştı.

15 Nisan akşamına kadar ziyaret edilebilir

Denizli Adliye’sinin yanında kurulan stantlar ise 15 Nisan Pazartesi günü akşamına kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Denizli Erzincanlılar Derneği Başkanı Mustafa Akyürek ise tüm Denizlililere seslenerek, “Herkesi lezzetlerimizi yerinde görmeye davet ediyorum. Yöresel ürünleri tatmak isteyen bütün Denizlili hemşerilerimizi Adliye yanında standlarımıza bekliyoruz” dedi.