Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“CUMHUR İTTİFAKI AK PARTİ ADAYI DR. GÜRCAN GÜVEN, ÇITAK MAHALLESİ’NDE HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU”

Cumhur İttifakı AK Parti

Cumhur İttifakı AK Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Dr. Gürcan Güven, seçim çalışmaları kapsamında Çıtak Mahallesi’ndeki pazaryerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Güven, istişare ve ortak akıl prensipleri doğrultusunda tüm hemşerilerin sesini dinlediklerini ve onların taleplerini önemsediklerini ifade etti. Pazaryerinde gerçekleşen samimi sohbetlerde, vatandaşların beklenti ve önerilerini dikkatle dinleyen Güven, Çivril’in her bir köşesine eşit hizmet götürme sözü verdi.

Güven, yaptığı açıklamada, “Çivril’in her mahallesini, her köyünü, her sokağını önemsiyoruz. İstişare ve ortak akıl ilkesiyle hareket ederek, vatandaşlarımızın görüşlerini, taleplerini, beklentilerini alıyoruz. Çıtak Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret, bizim için çok kıymetli. Hemşerilerimizin destek ve dualarıyla güçleniyoruz. İnşallah 31 Mart akşamını zaferle taçlandıracağız.” dedi.

Çivril’in gelişimi ve refahı için projelerini hayata geçirmek için çalıştıklarını belirten Güven, vatandaşların desteğiyle Çivril’i daha yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini söyledi. Güven, seçim sürecinde diğer mahallelerde de benzer ziyaretler gerçekleştireceklerini ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunları birlikte çözeceklerini vurguladı.