Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CUMHUR İTTİFAKI BULDAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MESUT SARIBALOĞLU’NDAN YENİCEKENT’E SÖZLER

Cumhur İttifakı Buldan Belediye

Cumhur İttifakı Buldan Belediye Başkan Adayı Mesut Sarıbaloğlu, Yenicekent Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Sevgi ve samimiyetle karşılanan Sarıbaloğlu, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerde yaptığı konuşmada Sarıbaloğlu, Yenicekent’e yönelik projelerini açıkladı. Sarıbaloğlu’nun projeleri arasında şunlar yer alıyor:

  • Seracılık sektörüne tam destek: Yenicekent Bölgesi’nde seracılık sektörüne tam destek vererek tarımsal üretime katkı sağlamak.
  • Tripolis Müzesi ve Otel: Tripolis Antik Kenti’nin değerini ortaya çıkarmak için Tripolis Müzesi ve Otel yapmak.
  • Meyve Sebze Alım – Satım yeri: Üreticilerin ürünlerini doğrudan satabilecekleri bir Meyve Sebze Alım – Satım yeri yapmak.
  • Mahallemizden Buldan’a servis hizmeti: Yenicekent’ten Buldan’a düzenli servis hizmeti sağlayarak ulaşımı kolaylaştırmak.

Sarıbaloğlu, “Buldan’ımızın kalkınması ve gelişmesi için dur durak bilmeden çalışacağız. Yenicekent mahallemiz de bu kalkınmadan nasibini alacak. Mahallemize yapacağımız yatırımlarla hem tarımsal üretime katkı sağlayacak hem de turizmi canlandıracağız. Ayrıca, mahalle sakinlerimizin ulaşım sorununu da çözerek yaşam kalitelerini artıracağız.” dedi.