Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yerli aşı ve yüz yüze eğitim açıklamaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yüz yüze eğitim ve yerli aşı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Korona virüsü ile ilgili önlemler ve yüz yüze eğitimin geleceği tartışıldı.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar;

YERLİ AŞIDA BAHAR AYLARINI İŞARET ETTİ

Ulaşım araçları başta olmak üzere çok sayıda insanın bulunduğu mekanlar ve kapalı alanlarla etkin denetimler sürdürülecek. Temaslı kişilerin takibi çok daha sıkı şekilde yapılacak.Yerli aşılarda insan üzerinde denemelere 2 hafta içinde ulaşılacağı görülüyor. Hedefimiz önümüzdeki bahar aylarına kadar aşı meselesini çözmektir

5. ve 9. SINIFLARDA YÜZ YÜZE EĞİTİM

Ortaokullarda 5. sınıflarda liselerde 9. sınıflarda yüz yüze eğitimi 2 Kasım itibariyle başlatıyoruz.Uzaktan eğitimin sürdüğü sınıflarla ilgili durumu gelişmelere bakarak en kısa sürede ilan edeceğiz.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE MÜJDE

Üniversite gençliğine de müjde vermek istiyorum. Lisans seviyesindeki öğrenciler için kısa adı STAR olan stajyer araştırmacı burs programını başlatıyoruz. Ülkemizde ilk defa hayata geçen bu denli büyük projenin gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum.