Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet’in 100.yılında Muğla’da okuma seferberliği

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılını

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılını farklı etkinliklerle kutlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, çocuklarda ve gençlerde okuma alışkanlığını arttırmak ve kitap sevgisini aşılamak için okuma seferberliği başlattı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 0-8 yaş grubu çocuklar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda da 9-18 yaş grubu gençler için başlatılan okuma seferberliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ödül töreni ile taçlandırılacak. Cumhuriyet’in 100.Yılında Okuma Seferberliği projesine katılarak 100 kitap okuyanlara çeşitli ödüller verilecek.
Muğla Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet’in 100.Yılında Okuma Seferberliği Projesi’ne katılan Ata Deniz Özsoy kitap okumayı çok sevdiğini ve Cumhuriyet’in 100.yılında okuma seferberliğine katıldığını söyledi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün o yıllarda 4 bine yakın kitap okuyarak ülkemiz için birçok şey yaptığını söyleyen Ata Deniz herkese kitap okumayı tavsiye etti.
Okuma seferberliğine katılan Mustafa Özdemir ise kitap okumanın çok yararlı olduğunu, odaklanmayı ve derslerde başarılı olmalarını da sağladığını söyledi.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CUMHURİYET’İN 100. YILINDA ÇOCUKLARDA VE GENÇLERDE OKUMA ALIŞKANLIĞINI ARTTIRMAK VE KİTAP SEVGİSİNİ AŞILAMAK İÇİN OKUMA SEFERBERLİĞİ PROJESİ BAŞLATTI. (BEKİR TOSUN/MUĞLA-İHA) Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılını farklı etkinliklerle kutlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, çocuklarda ve gençlerde okuma alışkanlığını arttırmak ve kitap sevgisini aşılamak için okuma seferberliği başlattı.