Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Değiştirdiler, dönüştürdüler, yenilediler, sergilediler

Denizli’de Betül Kaymaz liderliğinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri “Değiştirdik, dönüştürdük, yeniledik” konsepti ile oluşturdukları sergilerini açtılar. Denizli Büyükşehir Belediyesi Turhan Bahadır Sergi salonunda açılan sergi Pazar akşamına kadar ziyaretçilerini kabul edecek.

Denizli’de Betül Kaymaz liderliğinde

Denizli’de Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri “Dekoratif ahşap boyama ve geri dönüşüm karma sergisini”açtılar. Merkez eğitmenlerinden Betül Kalmaz öncülüğünde oluşturulan sergi “Değiştirdik, dönüştürdük, yeniledik” konsepti ile hazırlandı. Sergideki tüm ürünler ise geri dönüşüm malzemeleri ile hazırlandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Turhan Bahadır Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen serginin açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Taşkın Osman Yıldız, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Çiğdem, Merkezefendi Halk Eğititim Müdürü Harun Maden, kursiyerler ve sanatseverler katıldı.

Sergi katılımcılardan tam not alırken, eğitmen Betül Kaymaz herkesi geri dönüşüm ürünlerinden yarattıkları ürünleri görmesi için sergiye davet etti.