Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Demokrat Parti Denizli İl Başkanlığı’ndan seçim açıklaması geldi!

Demokrat Parti Denizli İl Başkanlığı Altılı Masa’nına adayını belirlemesinin ardından bir mesaj yayımladı.

Demokrat Parti Denizli İl

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Demokrat Parti olarak asrın en büyük felaketini yaşamış Türkiye’mize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyoruz.

Partimiz yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Milletimizin en ince ayrıntılarına kadar düşünce ve isteklerini dikkate alarak hareket etmiştir.Sn Genel Başkanımızın da insan üstü gayret ve kararlığıyla Milletin İttifakı Altılı masada Milletimizi en iyi şekilde temsil etmiştir. DP milletin bağrından kopup gelen Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milletine yıllarca hizmet eden halkın kendi partisidir.
Zor zamanlardan geçtiğimiz şu süreçte de Genel Başkanımız önderliğinde üstüne düşen vazifeyi en iyi şekilde ifa etmiştir. Bundan sonraki seçim sürecinde de tüm teşkilatlarda olacağı gibi Denizlimizde de İl teşkilatı olarak Milletimizin emrinde Millet ittifakı olarak Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için diyerek, diğer ittifak ortağımız pati teşkilatları ile vazifemizi en iyi şekilde yapacağız.

Vatanın bölünmez bütünlüğü,yüce Milletimizin refahı ve kadim Devlet anlayışımız kırmızı çizgimizdir. Bu vesileyle Cumhurbaşkanı Adayımızın ve 2023 seçimlerinin Vatanımıza, Milletimize Türk İslam dünyasına hayırlı olmasını diliyoruz.

Saygılarımızla Demokrat Parti Denizli İl Başkanlığı