Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DENBİR, İstanbul’da Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Denizlili belediyeleri yalnız bırakmadı!

Denizlililer Birliği Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı İhsan Uysal ve yönetim kurulu üyeleri Fatih Alp Yıldırım, Atilla Çölhan, İsmet Saraçoğlu ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’da düzenlediği Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne katıldı. Fuara katılan Denizli belediyelerini ziyaret eden DENBİR üyeleri, belediye başkanları ile bir araya gelerek başarılar diledi.

Denizlililer Birliği Eğitim ve

Merkezi İstanbul’da bulunan Denizlililer Birliği Eğitim ve Kültür Vakfı başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’da düzenlediği ve Türkiye çapında bir çok belediyenin de stant açtığı Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ni ziyaret etti. Başkan İhsan Uysal ve yönetim kurulu üyeleri, fuarda Denizlili CHP Belediyelerini ziyaret etti.

BAŞKAN ÇELİK VE BAŞKAN GEMİ İLE BİR ARAYA GELDİLER

Fuar alanında Bozkurt standında Bozkurt belediye başkanı Birsen Çelik ile bir aray gelen DENBİR Başkanı Uysal ve yönetim kurulu üyeleri Fatih Alp Yıldırım, Atilla Çölhan, İsmet Saraçoğlu, Başkan Çelik’le sohbet etti ve başarılar diledi. Serinhisar Belediyesi standını da ziyaret eden DENBİR üyeleri başkan Hüseyin Gemi ile bri araya geldi. Denizli sohbetlerinin yoğun geçtiği buluşmada DENBİR üyeleri memleketleri ile olan köprülerini daha da geliştirmiş oldu.

Honaz ve Merkezefendi standını da ziyaret eden DENBİR yönetimi burada da belediye yetkilileri ile görüştü, başarılar diledi.

UYSAL: HEMŞEHRİLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMAMAK ADINA ZİYARETLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili Egeyön Haber’e açıklamalarda bulunan Denizlililer Birliği Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı İhsan Uysal, ‘İnsanlarımıza hizmet eden belediyelerimizin fuar adı altında bir araya gelmeleri, hem vatandaş olarak bizleri mutlu etti. Merkezefendi Belediyesi’nin yapmış olduğu gıda atıklarından yemek atıklarından hayvanlar için yeme dönüştüren bir makine tasarımı yaptığı gördük ve çok başarılı bulduk. Bu makinaya büyükşehirler dahil bir çok belediyenin ilgi gösterdiğini gördük ve gurur duyduk. Bunlar çok güzel şeyler. Belediyenin bunları düşünmesi çok önemli ve güzel bir şey. Orada tarıma önem veren belediyelerin olduğunu, kalkınmanın tarım ile olduğunu tarımın olmazsa olmaz bir ihtiyaç olduğu bilincine varan belediyelerimiz tohumundan üretimine kadar her şeyde üretim hamlesini görmek bizi vatandaş olarak memnun etti. Biz de DENBİR olarak böyle çalışmaları hemşehrilerimizin yaptıkları bu çalışmalarda yalnız bırakmamak adına elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bunları daha geniş kitlelere duyurmak adına bu ziyaretleri gerçekleştirdik. Belediyelerimizin ve vatandaşlarımızın bizleri ziyarete gelmelerini bekliyoruz. Bizler de söz verdik biz de belediye başkanlarımızı ziyaret edeceğiz. Karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunduk, başarılar diledik.’ ifadelerini kullandı.