Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Büyükşehirde Bozbaş ve Prof. Dr. Aydın görevine başladı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ BÜLENT BOZBAŞ İLE DESKİ GENEL MÜDÜRÜ PROF. DR. ALİ AYDIN GÖREVİNE BAŞLADI. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU, BOZBAŞ VE AYDIN’A BAŞARILAR DİLEDİ.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Bozbaş ile DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Aydın görevine başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Bozbaş ve Aydın’a başarılar diledi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesinde üst düzey iki görevlendirme gerçekleşti. Atamaları tamamlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Bozbaş ile Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Aydın görevine başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Genel Sekreter Bozbaş ve DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Aydın ile makamında bir araya gelerek bir süre görüştü. Bozbaş ve Prof. Dr. Aydın’a yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Çavuşoğlu, başarılar diledi.