Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TRAVEL TURKEY FUARI’NDA

38 Ülkeden 1200 katılımcıya

38 Ülkeden 1200 katılımcıya turizm sektörünün en büyük fuarı olan 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresi büyük bir ilgi görürken Denizli Büyükşehir Belediyesi bu dev fuarda yerini aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğan ise Egeyonhaber’e konuştu.

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yer aldığı ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği standı  kendisi de Denizli’li olan Menderes Kaymakamı Bahri Tiryaki,  İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve dernek üyeleri ziyaret ederek hemşehrilerini yalnız bırakmadı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap İzmir Denizlililer Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Naz

GÖKOĞLAN:” İZMİR BİZİM KARDEŞ KENTİMİZ “

“İzmir Bizim kardeş kentimiz.” diyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan :”Ege bölgesinin lider kenti İzmir ve 2. büyük kenti ise Denizli kentidir. Biz iç içe geçmiş illeriz. Burada İzmir ilimizde 200 bine yakın hemşerimiz var.  İnşallah hem turizm fuarında,  her yıl otelcilerimizi  turizmcilerimizi tespit amaçlı burada standlar kuruyoruz . Burada da Denizli’mizin gizemli antik kentilerini, Pamukkale’sini, Karahayıt’ını, kırmızı suyunu,  beyaz suyunu, teleferiğini,  kayak merkezini,  tekstilini, tarımını bütün burada tanıtıyoruz. İstanbul ve yurt dışında da tanıtımlar yapıyoruz ve yardımcı oluyoruz. Tanıtım faaliyetlerine önümüzdeki dönemlerde de hızla devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap

KASAP : ” İZMİR VE DENİZLİ ARASINDA KÖPRÜYÜZ”

Travel Turkey fuarında Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin standını dernek üyeleri ile birlikte ziyaret eden İzmir Denizli’ler Deneği Başkanı Veli Kasap ” Her zaman şunu söylüyoruz. İzmir ve Denizli arasında köprüyüz. Bugünde burada hemşehrilerimize hoşgeldin ziyaretinde bulunduk ve onlara ev sahipliği yapıyoruz.” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, Menderes Kaymakamı Bahri Tiryaki, İzmir Denizlililer Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Naz,Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Şair Şerif Kutluday