Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DENİZLİ CHP’DE 12 İLÇE ADAYI TAMAM

4 ilçe başkan adayını

4 ilçe başkan adayını açıklayan CHP, 8 ilçede daha başkan adayını açıklayarak toplamda 12 ilçe de çalışmalarını tamamladı. İsmi Büyükşehir ile anılan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi’den aday gösterildi. En dikkat çeken isim Demokrat Partili Kale adayı Erkan Hayla oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi 8 ilçede daha başkan adayını açıkladı. toplam da 12 ilçe adayını belirlemiş oldu. Daha önce Sarayköy, Bekilli, Çal ve Serinhisar adaylarını açıklayan parti, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında yapılan Parti Meclisi toplantısı sonrası 8 ilçe belediye başkan adayını daha açıkladı.

ŞENİZ DOĞAN MERKEZEFENDİ’YE ADAY!

CHP, Merkezefendi Belediye Başkanı adayı olarak mevcut başkan Şeniz Doğan’ı gösterdi. Doğan’ın ismi bir süredir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak anılıyordu.

ÇELİK VE KEPENEK İLÇELERİNDE KALDI

İsimleri Pamukkale Belediye Başkan adayı olarak geçen Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ile Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, yine kendi seçim bölgelerinden başkan adayı olarak açıklandı.

ÇİVRİL, BEYAĞAÇ VE BAKLAN ADAYLARI AÇIKLANDI

CHP’de Acıpayam, Çivril, Baklan ve Beyağaç adayları da belli oldu. Acıpayam Belediye Başkan adayı Levent Yıldırım, Beyağaç Belediye Başkan adayı olarak Hüseyin Erol, Baklan Belediye Başkan adayı olarak Nail Şaşmaz ve Çivril Belediye Başkan adayı olarak Kemal Aslan gösterildi.

DİKKAT ÇEKEN İSİM ERKAN HAYLA OLDU

CHP PM tarafından açıklanan 8 isim arasında en dikkat çeken ise Erkan Hayla oldu. Eski Ak Partili Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, CHP’den Kale Belediye Başkan adayı oldu.