Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

Denizli Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı yoğun bir katılımla sürüyor. Çok sayıda firmanın binlerce ürünle katıldığı fuar 18 Aralık’a kadar misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Denizli Evlilik Hazırlıkları ve

4M Fuarcılık tarafından Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Denizli 2022 Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı 14 Aralık saat 11.00’de Denizli halkının yoğun ilgisi ile başladı. Fuar 18 Aralık, saat 22.00’de sona erecek. Fuara çok sayıda firma katıldı. Egeyön TV’ye konuşan Firma yetkilileri satışlarından çok memnun olduklarını belirtti.

Fuar hakkında konuşan 4M fuarcılık firması sahibi Kemal Alkan “Biz 2005 yılından beri Denizli’de fuarlar yapıyoruz. Değişik Sektörlerde fuarlar düzenledik. Bunun yanında Denizli’de yılda 2 kez biri Ege Evlilik diğeri bu gerçekleştirmiş olduğumuz Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı. Fuarımızda İstanbul, İnegöl, İzmir, Ankara’dan firmaların ürünleri çok uygun fiyatlarda satılıyor. Ürünü fuardan alıyorsunuz ertesi gün mağazadan teslim alıyorsunuz. Fuar alanından direk satışımız yok ama firma mağazalarından vardır. Müşterilerimiz Türkiye’nin hiçbir yerinde bu fiyatları bulamaz. Fuarımız sabah 11:00 akşam 22:00 arasında açıktır. Otoparkımız ücretsizdir, giriş ücretsizdir. Bizi izleyen herkesi fuarımıza bekliyoruz. Az önce firmalarımızdan Gaziantep’e kadar ürün verildi. Firmalarımız talepten çok memnun. Şunu belirtmem gerekiyor bu fuarda Denizli BŞB başkanı Osman Zolan’ın Büyük Katkıları var. Sayın Başkanımıza buradan çok teşekkür ediyorum. Ayrıca katkıları bulunan KOSGEB’e, Sanayi Odasına, Ticaret Odasına katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.