Denizli Gençlik Merkezi’nden Filistin İçin Kampanya

Denizli Gençlik Merkezi’nden Filistin İçin Kampanya
Yayınlama: 11.01.2018
A+
A-

Denizli Gençlik Merkezi, Filistin halkının yıllarca maruz kaldığı İsrail Devleti tarafından uygulanan baskı ve şiddeti Batılı ülkelere anlatmak için mektup kampanyası başlattı.

Denizli Gençlik Merkezi, İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırılarına karşı tepki vermek ve batı dünyasında konu ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla mektup kampanyası düzenledi. Etkinlik Çınar Merkez PTT’de gerçekleştirilen etkinlikte Denizli Gençlik Merkezi üyeleri daha önce hazırlanmış olan kartpostalları Avrupa ülkelerine posta yoluyla gönderdi. Bu kampanya kapsamında Filistin’in sesini duyur başlığıyla tanıtılan etkinlik Çınar Merkez PTT önünde halk ile paylaşıldı.

Hazırlanan kartpostallarda yer alan metin şu şekilde;

Çok kıymetli okuyucu,

Sizi bir anlığına olsun Filistin Devleti ve Filistin Halkının içinde bulunduğu ağır şartlara dair düşünmeye sevk etmek istiyoruz. Muhtemelen siz kendi ülkenizde bu konu hakkında yeterli bir bilgi ve düşünce sahibi değilsiniz. Bunun neticesinde ise İsrail devleti tarafından uygulanan devlet şiddeti neticesinde can veren çocuklar hakkında da bilginiz olmayabilir. Sizden istediğimiz, bir anlığına olsun Filistin hakkında durup düşünmenizdir. Çünkü onların isteği ÖZGÜR FİLİSTİN DEVLETİNDE, ÖZGÜR  GAZZE’de ve ÖZGÜR KUDÜS’te özgür insanlar olarak yaşayabilmeleridir.

İlginize en içten duygularımızla teşekkür ederiz. 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.