Ege’de şemsiye modu açıldı: Güneş izinli, yağmur mesaiye geldi!
Denizli’de bugün termometreler en düşük 8, en yüksek 16 dereceyi gösteriyor. Hava sağanak yağışlı; yani dışarı çıkarken sadece kombin değil, “ıslanma ihtimali” de düşünülmeli. İzmir’de ise durum biraz daha nazik: En düşük 8, en yüksek 15 derece. Hafif sağanak yağış var ama “hafif” kelimesine fazla güvenmeyin, yağmurun şakası olmaz.
Bugün Ege’de sokaklar biraz daha sessiz, kahveciler biraz daha dolu, cam kenarı koltuklar ise VIP statüsünde. Çünkü böyle havalarda en güzel aktivite, yağmuru izlerken sıcak bir şeyler yudumlamak.
Kısacası; bugün Ege’de saçlar değil, planlar kabarabilir. Ama moral bozmak yok… Yağmur romantiktir, yeter ki hazırlıksız yakalanmayın.
Ve her zaman olduğu gibi, Ege’nin havasını da, havasına kattığı keyfi de en güzel anlatan adres: Egeyön.



