Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Abalı Yağ Reklamı

Başkan Doğan; “Adaletin en kısa sürede tecelli etmesini temenni ediyoruz”

Merkezefendi Belediyesi’nde yürütülen rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında verilen tutuklama kararlarının ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan kamuoyuna yönelik yazılı açıklama yaptı.

Merkezefendi Belediyesi’nde yürütülen rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında

Başkan Doğan, belediye çalışanları hakkında yürütülen hukuki sürecin devam ettiğini belirterek, yargılamanın en kısa sürede tamamlanmasını ve adaletin sağlanmasını beklediklerini ifade etti.

“Masumiyet karinesi esas alınmalı”

Açıklamasında hukukun evrensel ilkelerine vurgu yapan Başkan Doğan, şu ifadeleri kullandı:“Bilinmelidir ki; hukukun evrensel ilkesi olan masumiyet karinesi gereği, her birey için yasal süreçler nihayete erene kadar sükuneti korumak ve davanın netleşmesini beklemek esas olandır.”

“Görevimizin başındayız”

Merkezefendi Belediyesi olarak çalışmalarını aynı kararlılıkla sürdürdüklerini belirten Doğan, belediyenin tüm birimleriyle hizmet vermeye devam ettiğini kaydetti.

Başkan Doğan açıklamasında şu mesajı verdi:“Merkezefendi Belediyesi olarak kurumsal sorumluluğumuzun bilincinde, tüm birimlerimizle görevimizin başındayız. Her zaman olduğu gibi ilçemiz için tüm gücümüzle çalışmaya ve projelerimizi aynı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.”

Doğan, süreci yakından takip ettiklerini belirterek açıklamasını “Kamuoyuna saygıyla duyurulur” sözleriyle tamamladı.

şunu diyen bir yazı 'DUYURU Değerli Merkezefendililer, Belediyemizde yürütülen bir soruşturma kapsamında, çalışma arkadaşlarımız hakkında bugün tutuklama kararı verilmiştir. Hukuki süreç devam etmektedir. Bu süreçte yegane temennimiz, yargılamanın en kısa sürede tamamlanması ve adaletin tecelli etmesidir. Bilinmelidir ki; hukukun evrensel ilkesi olan masumiyet karinesi gereği, her birey için yasal süreçler nihayete erene kadar sükuneti korumak ve davanın netleşmesini beklemek esas olandır. Bizler, sürecin hakkaniyetle sonuçlanmasını bekliyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak kurumsa sorumluluğumuzun bilincinde, tüm birimlerimizle görevimizin başındayız. Her zaman olduğu gibi, ilçemiz için tüm gücümüzle çalışmaya ve projelerimizi aynı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Süreci yakından takip ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Şeniz Merkezefendi Belediye Başkanı' görseli olabilir

Reklamı Geç