Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Filosuna 30 Yeni Otobüs Daha Ekledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu ulaşımda kaliteyi artırmak ve mevcut araç parkını yenilemek amacıyla 30 yeni otobüsü filosuna kattı. İlk etapta teslim edilen 9 adet, 18 metre uzunluğundaki otobüs Delikliçınar Meydanı’nda sergilenirken, yeni araçlarla birlikte belediye otobüslerinin toplam sayısı 322’ye ulaştı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu ulaşımda kaliteyi artırmak ve

Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Ertuğrul Gökce ile birlikte araçları inceleyerek toplu ulaşımda modernizasyon sürecinin kararlılıkla sürdüğünü ifade etti.

2025’te 68 Yeni Otobüs Hizmete Girdi

Başkan Çavuşoğlu, Denizli’nin ulaşım sorunlarını çözmenin öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayarak, “Filomuz uzun yıllar yaşlı bir yapıya sahipti. Bu nedenle yılbaşında aldığımız 38 otobüse şimdi de 30 otobüs ekledik. Böylece 2025 yılı içerisinde toplam 68 yeni otobüsü halkımızın hizmetine sunduk. Yeni alımlarımız da devam edecek” dedi.

“Konforlu ve Çevreci Ulaşım İçin Çalışıyoruz”

Vatandaşların hak ettiği konforlu ve çevreye duyarlı toplu ulaşımı sağlamak için çalıştıklarını belirten Çavuşoğlu, geçmişte yaşanan aksaklıklara karşı gösterilen sabır için hemşehrilerine teşekkür etti. “Yeni otobüslerle birlikte daha sağlıklı, hızlı ve seri ulaşım hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplam 30 otobüsün üç parti halinde teslim edileceğini açıklayan Çavuşoğlu, ilk partinin bugün teslim alındığını, ikinci partinin Ekim, üçüncü partinin ise Kasım ayında kente ulaşacağını sözlerine ekledi.