Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli OSB ve PAÜ, Teknopark Projesi İçin Bir Araya Geldi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektör Yardımcısı ve Denizli OSB Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz ile PAÜ Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Aksel, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı ve Bölge Müdürü Ahmet Taş’ı ziyaret etti.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektör Yardımcısı ve Denizli OSB Teknopark Genel

Görüşmede, bölgeye kazandırılacak olan Türkiye’nin 104. teknoparkı “Denizli OSB Teknopark” projesinin mevcut durumu ve yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, projenin sanayicilere, genç girişimcilere ve Denizli ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Denizli OSB Teknopark, sadece sanayi ve üniversite arasında köprü kurmakla kalmayacak; öğrenciler, akademisyenler ve girişimciler için de yenilikçi fikirlerin hayata geçirileceği bir merkez olacak. Denizli OSB Teknopark ile geleceğin teknolojisini inşa edecek, sanayicilerimizin dünya ile rekabetini güçlendirecek ve Ar-Ge ile inovasyona yön vereceğiz. Pamukkale Üniversitemiz, teknokent deneyimiyle projemizde bizlere çok büyük destek verecek. Bu çerçevede kuracağımız işbirliği gücümüze güç katacaktır.”

PAÜ heyeti ise üniversitenin akademik bilgi birikimi ve Ar-Ge altyapısı ile projeye güçlü katkılar sunacağını vurguladı.

Reklamı Geç
```html ```