Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Honaz Kiraz Festivali’nde Coşku Sürüyor: İkinci Gün Sahnede İkilem Grubu Yer Aldı

Honaz Kiraz Festivali, ikinci gününde de yoğun katılımla ve coşkulu anlarla devam etti. Göz Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan İkilem grubu, sevilen şarkılarıyla festivale damgasını vurdu. Konser öncesinde ise yerel sanatçı Saygın Şahin sahne aldı. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek için bestelediği özel şarkıyı ilk kez festival sahnesinde seslendiren Şahin, ardından söylediği türkülerle meydanı dolduran kalabalığı coşturdu.

Honaz Kiraz Festivali, ikinci gününde de yoğun katılımla ve coşkulu

Festivale katılanlar, doğayla iç içe Göz Mesire Alanı’nın serinliği ve yeşilliği içinde hem müzikle hem de doğayla stres attı.

Egeyön TV mikrofonuna konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, hem festivalin önemine hem de ilçedeki tarımsal üretimin mevcut durumuna değindi:

“Öncelikle ben Honaz’a hayırlı olsun diyorum. Huzurun şehri Honaz, mutluluğun şehri Honaz, üretenin şehri Honaz… İnsanlarla bir arada olmak, onların streslerini atmalarına yardımcı olmak çok değerli. Bu yıl kirazda maalesef üzüntü yaşadık. Kiraz ve diğer meyvelerde soğuk vurmasından dolayı sıkıntılar yaşadık. Ama biz bütün sıkıntıları aşabilecek güçte bir ilçeyiz. Halkımızla el ele vererek bütün sorunların üstesinden gelebiliyoruz.”

Başkan Kepenek, belediyenin tarımsal destek projelerine ilişkin de bilgi verdi:

“Yerel yönetim olarak çiftçimizin yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için birçok proje geliştirdik. Fide desteği verdik, gebe koyun desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Yerel tohum merkezimizde ürettiğimiz 4,5 milyon fidenin önemli bir bölümünü üreticimizle buluşturduk.”

Honaz’ın kendini sürekli yenileyen ve gelişen bir ilçe olduğunu vurgulayan Kepenek, Göz Mesire Alanı’nda yapılan yatırılara da değindi:

“Honaz, hem kendi ölçeğindeki ilçelerle rekabet edebilen, hem de hedeflerini yukarıya koyabilen bir ilçe. Göz Mesire Alanı’ndayız şu anda. Burada çok önemli yatırımlar yaptık, alanın çehresini yeniden düzenledik. İnsanların huzurlu ve keyifli zaman geçirmesi için elimizden geleni yaptık. Bu noktada Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun da önemli katkıları oldu. Kendisine destekleri için teşekkür ediyorum.”

Festival coşkusu yarın da devam edecek. Ünlü sanatçı Zara, Honazlılarla buluşarak sevilen şarkılarını Göz Mesire Alanı’nda seslendirecek.

Reklamı Geç