TFF Nesine 3. Lig 4. Grup 7. Haftasında oynanan Eskişehirspor – Denizli İdmanyurdu müsabakası 1-1’lik sonuçla sona erdi. Maçta ev sahibi Eskişehirspor’un golünü 30. Dakikada Denizli Çamlık Futbol Kulübünden yetişen genç yetenek Tayfun Tatlı, Denizli İdmanyurdu’nun golünü 56. Dakikada Mustafa Arda Mutlu kaydetti.
Denizli İdmanyurdu kalecisi Kemal Mert Özyiğit ev sahibi takımın kazandığı penaltıyı kurtararak maçta yıldızlaşan oyuncular arasında yer aldı. 90 dakikası büyük çekişme içerisinde geçen müsabaka 1-1’lik sonuçla sonra erdi.
“Eskişehir’de çok zorlu bir atmosferde maça çıktık”
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Denizli İdmanyurduspor Teknik Sorumlusu Özcan Sert Eskişehir’e çok iyi bir hazırlık sonucu puan yada puanlar almak için gittiklerine dikkat çekerek “Eskişehir’de çok zor bir atmosfere çıktık. Daha önce söylediğim gibi Eskişehirspor 3. Ligde herkesin, her takımın denk geldiği bir takım değil. Takımda bir hoca değişikliği vardı. Gerçekten hem seyirci anlamında hem de takım coşkusu anlamında o reaksiyonu gösterdiler” dedi.

“Gol yedikten sonra sistem değişikliği yaptık”
Bizde biraz baskılı başlayıp onların baskısını kırmak istedik diyen Teknik Sorumlu Sert “Ama oyunun devamında özellikle gol yediğimiz dakikaya kadar olan süreçte bizi sol tarafımızdan sayısal üstünlük sağlayarak gerilettiler. Orada bir penaltı oldu. Gol oldu. Ondan sonra devre ile birlikte sistem değişikliği yaptık. Yine 2-3 farklı formasyonu birlikte oynadık” diye konuştu.
“İkinci yarıdaki oyunumuzla 1 puanı aldık”
İkinci yarı golü de 56. Dakikada attık. Hem oyun anlamında hem de mücadele anlamında ikinci yarı çok farklıydı. Golle birlikte bizim de coşkumuz arttı, direncimiz arttı. İkinci yarı da çok bariz bir gol pozisyonu yaşamadık kalemizde. Sadece yüksek ve duran toplarla bizi zorladılar. Eskişehir deplasmanından alınan 1 puan çok iyi puan. Çok keyif verici bir puan. Büyük bir camia ile güzel bir maç yaptık. Bizim için gurur verici bir gece oldu”ifadelerini kullandı.



