Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Honaz’da Polis memuru yanlışlıkla hem kendini hem bekçiyi vurdu!

Denizli’nin Honaz ilçesinde meydana gelen olay polis memuru silahını temizlerken ateş alması sonucu hem kendini hem de yanında bulunan bekçiyi vurdu.

Denizli'nin Honaz ilçesinde meydana
https://www.youtube.com/watch?v=jNfbyp6wQfE

Olay, Denizli’nin Honaz ilçesinde kaymakamlık binasında yaşandı Edinilen bilgiye göre, gece nöbti için görevli olan polis memuru A.K silahını temizliyordu. Bu sıada silah bir anda ateş aldı. Silahtan çıkan mermei önce polis memuru A.K’nin eline olay yerinde bulunan bekçi Harun E.’nin de karnına isabet etti.

Yaşanan talihsiz olayın ardından polis memuru A.K., yaralı olarak 112 Acil servisine durumu bildirdi. Bölgeye giden ambulanslar A.K.’yi Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’ne, Halil E.’yi ise Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

POLİS MEMURUNUN PARMAĞI KOPTU BEKÇİNİN DURUMU KRİTİK

Meydana gelen olayda silahı temizlemek isteyen polis memurunun parmağının koptuğu, karnına mermi isabet eden Bekçi Harun E.’nin de ameliyata alındığı ve durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Kazanın haber alınmasının ardından Denizli’nin yeni emniyet müdürü Kenan Yıldız, başta olmak üzere emniyet mensupları hastanelere gelerek olay hakkında bilgi aldı.

Öte yandan, olayı duyan bazı vatandaşlar ise Devlet Hastanesi’ne giderek kan verdi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.