Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi seçime iki adayla gidiyor!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 13 Şubat’ta başkanlık seçimi için olağan genel kurulla sandık başına gidiyor. 16. Olağan Genel kurulda oda başkanlığı için 2 aday bulunuyor. Mevcut başkan Nigar Hüyük’ün karşısında İYİ Parti Merkezefendi Meclis Üyeliğinden aday olmak için istifa eden Uğur Güzin oda başkanlığı için yarışacak.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 13 Şubat’ta başkanlık seçimi için olağan genel kurulla sandık başına gidiyor. 16. Olağan Genel kurulda oda başkanlığı için 2 aday bulunuyor. Mevcut başkan Nigar Hüyük ile İYİ Parti Merkezefendi Meclis Üyeliğinden adaylık için istifa eden Uğur Güzin oda başkanlığı için yarışacak.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 13 Şubat 2022’de sandık başına gidiyor. Olağan Genel Kurula yaklaşık bir aylık bir süre kala oda başkanlığı için iki isim ön plana çıkıyor. Bu isimlerden ilki Çağdaş Grubunun adayı ve aynı zamanda mevcut başkan Nigar Hüyük olurken, karşısında ise Meslekte Birlik Grubu’nun adayı Uğur Güzin olacak.

İYİ Parti Merkezefendi Meclis Üyesi olarak 2019’dan beri görev yapan Uğur Güzin, İnşaat Mühendisleri Odası Denizli şubesi başkanlığına aday olmak için görevinden istifa etmişti.

Başkan Hüyük’e destek daha fazla

13 Şubat 2022’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan 16. Olağan Genel Kurulu’nda yapılacak olan seçimde mevcut başkan Hüyük’ün seçime güçlü taraf olarak gireceği kulislerde konuşuluyor. İYİ Parti Merkezefendi Meclis Üyeliğinden istifa etmesi ile gündeme gelen Uğur Güzin’in ise Meslekte Birlik grubunun adayı olarak destek toplamak için çalışmalarını sürdürdüğü ifade ediliyor.

Başkan Hüyük, yapılan son oda seçimlerinde dönemin başkanı Şevket Murat Şenel’e yaklaşık 50 oyluk fark atarak başkanlığı kazanmıştı. Hüyük o dönemden bu yana İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanlığını sürdürüyor.