Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DENİZLİ ÖZEL DEDİ

CHP’de 5 Kasım’da gerçekleşecek

CHP’de 5 Kasım’da gerçekleşecek olan kurultay öncesi Denizli CHP İl Örgütü tarafından Özgür Özel’in CHP Genel Başkan adaylığı için toplanan imzalar, Özgür Özel’e teslim edildi. Denizli’de örgütüne seslenen Özel; “Ben size kerameti kendinden menkul danışmanlar vadetmiyorum. Işıkları erkenden kapanan değil, önünde davullar çalınan seçim akşamları vadediyorum” ifadelerini kullandı.  Genel Başan Adayı Özel Denizli’de ki 14 Kurultay delegesinin imzasını aldı. 16 kurultay degelesi bulunan Denizli’de diğer iki delegelik ise TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile Denizli Milletvekili Şeref Arpacı’ya ait.

CHP Denizli İl ve İlçe Örgütleri, CHP Genel Başkan Adayı olduğunu açıklayan Özgür Özel’in adaylığına destek verdiklerini açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum tarafından yapılan açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin olumsuzlukları giderecek kadroları oluşturmaya ve taze kana ihtiyacı vardır. Cumhuriyet Halk Partisi sosyolojik gerçeklikle yüzleşmek ve kişilerin siyasi egemenliğini devam ettirme tutuculuğundan uzaklaşmak zorundadır. Tüm bu nedenlerden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl ve İlçe Örgütleri ile Kurultay delegelerinin tamamı olarak aşağıda imzası olan bizler 38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Genel Kurulunda, kişilerin değişiminden çok yönetim anlayışının değişmesini isteyen, örgütlü gücün Türkiye Cumhuriyetini ve Cumhuriyet Halk Partisini hak ettiği yere taşıyacağına inanan, bu doğrultuda oluşturduğu çalışma gruplarıyla geçmişteki hataların tekrarlanmasını engelleyeceğine inandığımız Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grup Başkanımız Özgür Özel’i destekleme kararı vermiş bulunuyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Örgütü, 19 İlçe Örgütü, kadın ve gençlik kolları ve Kurultay Delegeleri adınadır” denildi.

‘ŞAMPİYON YAPALIM’

Genel merkez yönetiminin tabandan ve halktan gelen değişim talebini duymadığını ve bu nedenle yola çıktığını kaydeden Özel; “O süreçte genel başkan seçim yenilgisine ‘kaybetmedik, sadece kazanamadık’ demesi, ‘önümüze bakıyoruz’ demesi, halktan ve tabandan gelen sesi duymamaları üzerine yola çıktık. Kaybedecek takımda santrafor oynayacağıma şampiyonluğa oynayan takımın her mevkiinde oynarım. Yeter ki; bu takımı şampiyon yapalım. CHP’nin, nerede duracağını kendisinin belirlediği bir anlayışa dönmesi gerekiyor. Sürekli pozisyon değiştiren, kimliksizleştirilen, CHP’lilerin hak ettikleri koltukları sağdan gelenlere teslim eden, yüzde 1’lik partilere yüzde 5’lik muamelesi yapan anlayışla ilerlenemeyeceğini gördük. CHP önce nerede duracağını bulacak. Altı okun altında duracak. Emeklinin, esnafın, çiftçinin, işçinin, öğrencinin yanında duracak. Kimsesizlerin yanında duracak. CHP’de bir şeyler değişiyor, kadrolar değişiyor, anlayış değişiyor, bu CHP bu işi başaracak’ dedirtebilirsek o zaman 31 Mart’ta, sizlerin belirlediği, örgütümüzün belirlediği isimlerle hep birlikte çalışarak, koşarak parti tarihinin en büyük başarısını elde edebiliriz. Çünkü bu örgüt artık kaybetmek istemiyor” diye konuştu.

‘GİZLİ PROTOKOLLER VAAT ETMİYORUM’

Özel sözlerini şöyle sürdürdü: “Recep Tayyip Erdoğan’ın oyununu elinin tersiyle itmeye geliyoruz. Gelin Erdoğan’ı arkada bırakalım. Yüzümüzü halka dönelim. Biz Erdoğan’ın vaat ettiklerinin fazlasını vaat eden anlayışa karşı, sokağı bilen sizlerle yolumuza devam edelim. Ben size gizli protokoller vaat etmiyorum, kıymeti kendinden menkul danışmanlar vaat etmiyorum. Örgütü ile birlikte koşacak bir genel başkan taahhüt ediyorum. Sizin önünüzü açacak seçkin bir kadro ve genel başkan vaat ediyorum. Seçim akşamları ışıkları erkenden kapatan değil, sabaha kadar halay çekmeyi vaat ediyorum. Yerel seçimlerde bir başarısızlığı şimdiden kabul edemem… Bu sefer kapıyı çarpmadan gsessizce çıkıp giderek karanlık sokakta kaybolanlar var. Eğer o karanlık sokaklara gidenlerin peşinden koşmazsak 31 Mart’ta işimiz çok zor.

Bu coşkuyu 81 ile taşımamız gerekiyor. CHP’de anlayış değişiyor, kadrolar değişiyor. CHP Bu işi başarıyor dedirtebilirsek parti tarihinin en büyük başarısını elde edebiliriz. Gittiğim her yerde önce il başkanlıklarını yani ‘Baba Evi’ni ziyaret ediyorum. Bu örgüt artık kaybetmek istemiyor. Biz baba evinin çorbasını kaynatan, bacasını tüttürenlerle birlikteyiz. Bu baba evinin tapusu bir kişiye kayıtlı, o da Mustafa Kemal Atatürk’tür…”

‘DENİZLİ 14 DELEGE İLE YANINDA’

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ise programda yaptığı konuşmada Denizli örgütü olarak Özgür Özel’i destekleyeceklerini belirterek; “Sırça köşklerde oturup aday belirlemeyin. 28 Mayıs seçimlerinden sonra Denizli örgütü olarak, ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte sokaktaydık. Sokak değişim istiyor. İktidar olmanın yolu önce örgütün üzerinde yükselmektir. Örgütün görüşünü politika olarak belirlemektir. Denizli 14 delege ile birlikte Özgür Özel’in yanındadır”  diye konuştu. İl Başkanı Horzum, önceki dönem il başkanı Nuri Çavuşoğlu, eski Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu ve  kurultay delegesi olan ilçe başkanları belgeye imza attı. 16 kurultay degelesi bulunan Denizli’de diğer iki delegelik ise TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile Denizli Milletvekili Şeref Arpacı’ya ait.

‘DELEGELER ÖZGÜR ÖZEL’İ GENEL BAŞKAN ADAYI GÖSTERDİ’

Toplantı sonunda Horzum tüm ilçe başkanları tarafından imzalanan ortak bir bildiriyi okudu. Bildirinin bir örneği Özel’e de verildi. Diğer yandan Denizli’de 14 kurultay delegesi ortak bir dilekçenin altına imza atarak Özel’i genel başkan adayı olarak gösterdi. Gazetecilere servis edilen ‘Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Genel Kurulu Divan Başkanlığına’ başlığıyla sunulan belgede; “Aşağıda imzası olan bizler Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Genel Kurulu’nda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığına Sayın Özgür Özel’i öneriyoruz” ifadelerine yer verildi.