Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Ülkü Ocakları lokma hayrı yaptı

Denizli Ülkü Ocakları Çınar Yeni Cami’de Cuma Namazı’ndan sonra lokma hayrı yaptı. Yapılan hayra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Denizli Ülkü Ocakları Çınar

Denizli Ülkü Ocakları bugün Cuma Namazı’nın ardından Çınar Yeni Cami’de 3 yıl önce hayatını kaybeden eski MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ve pandemi nedeniyle hayatını kaybedenler hayrına lokma dağıttı. Lokma hayrına Denizli Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Aydınlı, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

‘Kıymetli ülküdaşlarımız için bugün lokma hayrı planladık’

İl Başkanı Murat Aydınlı, “Biz Denizli Ülkü Ocakları olarak bugüne kadar hem ocağımıza, hem partimize emek vermiş olan şuanda da aramızdan ayrılmış kıymetli ülküdaşlarımız için bugün lokma hayrı planladık. Bundan 3 yıl önce rahmetli İl Başkanımız Mehmet Fevzi Yeniçeri’yi kaybetmiştik. Yakın bir zamanda pandemi nedeniyle kıymetli Türkiye Kamu-sen il Başkanımız Naif Bey’i kaybettik ve ocağımızda da bir çok kardeşimiz maalesef yakınlarını kaybetti. Bunların ruhları için, birlik berberlik için burada lokma hayrımız yaptık. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Cenabı Allah da kabul eder inşallah” dedi.