Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DENİZLİ VE AYDIN, YENİ OTOYOL İLE KONFORA KAVUŞUYOR

Bu haberin fotoğrafı yok

Denizlili vatandaşlar, uzun zamandır beklenen müjdeli haberi aldı. Aydın-Denizli Otoyolu’nun 89 km’lik kesimi trafiğe açıldı. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, bu önemli gelişmeyi duyurarak vatandaşlara sevinçli bir haber verdi.

Başkan Güngör, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yürütülen Yap-İşlet-Devret modeli projesi kapsamında Aydın – Denizli Otoyolu’nun 60 – 140. km’leri arasındaki 80 km’lik ana yol ve 9 km bağlantı yolu, 3 Kasım 2023 Cuma günü saat 08.00 itibariyle trafiğe açıldı” dedi.

Bu yeni otoyol, Denizli ve Aydın şehirlerini birbirine bağlayarak konforlu bir ulaşım sağlayacak. Yolculuklar daha hızlı ve rahat bir şekilde gerçekleştirilebilecek, böylece şehirler arası mesafe kısalmış olacak. Başkan Güngör, “Yol kavuşturandır. Yol Medeniyettir” diyerek bu projenin bölgeye ve vatandaşlara sağlayacağı önemi vurguladı.

“DENİZLİ’MİZE HAYIRLI OLSUN”

Denizli’nin bu gelişmeye kavuşmasını kutlayan Başkan Güngör, “Bu güzel yatırımda emekleri ve destekleri için başta, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlarımız Adil Karaismailoğlu ve Abdulkadir Uraloğlu’na, milletvekillerimiz Cahit Özkan, Şahin Tin, Önceki dönem milletvekili Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız, Nilgün Ök ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyoruz. Denizli’mize hayırlı olsun. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum” mesajını iletti.

Yeni otoyol, bölge ekonomisine katkı sağlayacak ve yolculukları daha keyifli hale getirecek. Bu gelişme, Denizli ve Aydın halkının uzun zamandır beklediği bir rüyanın gerçekleşmesi anlamına geliyor. Şimdi daha hızlı ve güvenli bir şekilde seyahat etmenin tadını çıkarmak için bu otoyolu kullanma vakti geldi.