Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli’de Dev Tefecilik Operasyonu

Denizli’de emniyet güçlerinin tefecilik suçunun önlenmesine yönelik yürüttüğü kapsamlı teknik ve fiziki takip neticesinde düzenlenen operasyonda 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda milyonlarca lira değerinde senet ve ruhsatsız silah ele geçirildi.

Denizli’de emniyet güçlerinin tefecilik suçunun önlenmesine yönelik yürüttüğü kapsamlı teknik

Operasyon, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince tefecilik suçuna karışan şahısların deşifre edilmesine yönelik yürütülen projeli çalışmalar kapsamında gerçekleştirildi.

Boş senetler ve ruhsatsız tabanca da ele geçirildi

Şüphelilerin ikametlerine düzenlenen eş zamanlı baskınlarda yapılan detaylı aramalarda suç unsurları ele geçirildi:

  • Milyonluk Senetler: Toplam değeri 5 milyon 820 bin TL olan 13 adet senet ile bedel kısmı doldurulmamış (boş) 2 adet senet,

  • Ateşli Silah Ve Mühimmat: 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör ve 73 adet fişek,

  • Dijital Materyaller: Tefecilik kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen çok sayıda dijital materyal incelemeye alındı.

3 şüpheli de cezaevine gönderildi

Emniyetteki sorgu ve adli işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, geniş güvenlik önlemleri altında “Tefecilik” suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet Savcılığı’ndaki ifadelerinin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 3 zanlı, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.