Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Doğan: “Muhtarlarımızla uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Doğan mesajında, muhtarların mahallelerin en önemli temsilcileri, halkın sesi ve kamu hizmetlerinin köprüsü konumunda olduğunu vurgulayarak, Merkezefendi Belediyesi olarak yerel yönetim ile halk arasındaki bu güçlü bağı her zaman ön planda tuttuklarını ifade etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla

“Uyum ve birliktelik içinde çalışmaya devam edeceğiz”

Göreve geldikleri ilk günden itibaren muhtarlarla tam bir uyum ve iş birliği içerisinde hareket ettiklerini belirten Başkan Şeniz Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:”Mahallelerimizin en önemli temsilcileri, halkımızın sesi ve kamu hizmetlerinin köprüsü konumunda bulunan muhtarlar; mahallelerimizin ihtiyaçlarını, sıkıntılarını ve taleplerini en iyi şekilde yansıtan, yerel yönetim ile halk arasında önemli bir bağ kuranlarsınız.Biz de Merkezefendi Belediyesi olarak muhtarlarımızın taleplerini yerine getirme konusunda var gücümüzle çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren uyum içinde çalıştığımız muhtarlarımızla, birlik ve beraberliğimiz devam edecektir. Halkımızın huzuru ve mutluluğu için çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz.”

“Muhtarlık demokrasinin temel taşıdır”

Muhtarlık kurumunun demokrasideki kritik rolüne dikkat çeken Doğan, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:“Demokrasinin temel taşlarından biri olan muhtarlık görevini özveriyle yerine getiren tüm kıymetli muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”