Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli’de otobüsler bayramın ilk 2 günü ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi hizmet veren belediye otobüslerini Ramazan Bayram’ının ilk 2 günü ücretsiz yaptı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir

Denizlililerin rahat ve huzur içinde bir Ramazan Bayramı tatili geçirebilmeleri için tedbirlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda şehir içi hizmet verdiği belediye otobüslerini bayramın ilk 2 günü ücretsiz yaptı.

Bayramın ilk üç günü fırınlar ekmek çıkarmayacak

Denizli Fırıncılar Odası fırınlarda çalışan işçilerin bayram tatili yapabilmeleri için Ramazan Bayramı’nın ilk üç gününde fırınlardan ekmek çıkarılmayacağı duyuruldu.

Vatandaşların bayramda mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerini daha kolay gerçekleştirmesi için yapılan uygulama kapsamında, 10-11 Nisan 2024 tarihlerinde belediye otobüslerinden ücret alınmayacak.

Pamukkale Belediyesi’nde yeni dönemin ilk toplantısı gerçekleşti

31 Mart 2024 Yerel seçimleri sonucunda Pamukkale Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ali Rıza Ertemur başkanlığında ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde devir teslim yapıldı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından mazbatasını alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, görevi önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan devir aldı.