Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli’de spa ve güzellik merkezi bir arada: Hermosa – Bebek Spa’sını duydunuz mu?

Denizli’de spa, hamam, masaj

Denizli’de spa, hamam, masaj ve güzellik merkezi hizmetlerini bir arada sunan merkez Hermosa ile tanışın.

Günümüzde oluşan yoğun iş temposu stresi de beraberinde getiriyor. Peki stresten uzaklaşmak için ne yaıyoruz? Sizleri Hermosa ile tanıştıralım.

İki marka tek işletmeci: Hüseyin Özkan

Birçok insan hamama girebileceği, sauna keyfi yapabileceği ve kaliteli bir masaj yaptırabileceği bir yer arıyor. Ancak güvenilir yer bulmakta zorlanan vatandaşlar profesyonel hizmet veren işletmelerin özlemini çekiyor. Denizli’de profesyonel ve kaliteli hizmet özlemine son veren işletmeci Hüseyin Özkan Lausa ve Hermosa markaları ile vatandaşlara kaliteli ve güvenilir hizmet sunuyor.

İşletmelerinde temizliğin olmazsa olmaz olduğunun altını çizen Özkan, “Spa merkezlerimizin içinde saunası, hamamı, yüzme havuzu ve aile bölümleri bulunuyor. Personellerimiz eğitimli ve sertifikalıdır. Yoğun tempodan ve stresten arınmak isteyen misafirlerimize kusursuz ve güvenilir hizmet vermek için çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz” dedi.

Lasua Spa’nın Gelin Hamamı Hizmeti Tam Not Alıyor

Bebek spası

İşletmesinde bulunan Bebek spası hakkında da bilgi veren Özkan, “Bebeklerimize 41 günlükten 12 aylığa kadar uygulanan spadır bebek spası. Spa’dan önce bebek jakuzisi uyguluyoruz 20 dakika. Burada çocukların kas hareketlerini gözlemliyoruz. Sonrasında bebekleri masaja alıyoruz. Herhangi bir gaz problemi veya motorsal bir problem olup olmadığını gözlemliyoruz. Bebeklerimizin rahatlaması için çok güzel bir uygulama. Hiyenik koşullarda gerçekleştirilen Bebek sıpası Hermosa Servergazi Şubesi’nde uygulanıyor. Misafirlerimiz bebek spası detayları için işletmemize ulaşabilirler” dedi.

Hamam, sauna, masaj ve güzellik merkezinin adresi: Hermosa Spa

Yeni şube Richmond’da

Misafirlerini rezervasyonla kabul ettiklerini dile getiren Özkan, “Spa merkezimizde kadın erkek bölümleri ayrı. Güzelik merkezimizde de misafirlerimize hizmetlerimizi veriyoruz. Lazer hizmetimiz, zayıflama, manikür pedikür gibi pek çok hizmetimizden misafirlerimiz yararlanabiliyorlar. Yeni şubemiz Karahayıt’ta Richmond Pamukkale Thermal Hotel’in içinde. 1 Ağustos itibari ile Hermosa Spa olarak burada çalışmalara başladık. Tüm misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.

Rezervasyon için 0541 855 78 09 nolu telefon ya da www.lasuaspadenizli.com adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Lasua Spa Merkezi Kaliteli Hizmet için Misafirlerini Bekliyor