Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli’de trafik kuralı ihlalleri KGYS ile tespit ediliyor

DENİZLİ’DE KGYS KAMERALARI İLE KIRMIZI IŞIK, EMNİYET KEMERİ, CEP TELEFONU, KASK, YAYA ÖNCELİĞİ GİBİ KURAL İHLALLERİ TESPİT EDİLEREK CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR.

DENİZLİ’DE KGYS KAMERALARI İLE

Denizli’de KGYS kameraları ile kırmızı ışık, emniyet kemeri, cep telefonu, kask, yaya önceliği gibi kural ihlalleri tespit edilerek cezai işlem uygulanıyor.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde vatandaşların trafik kazalarına bağlı can ve mal kayıplarını önlemek ve güvenli seyahat etmelerini sağlamak amacıyla uygulamalara devam ediyor. Trafik ekipleri kentteki çeşitli kavşaklar ve yollarda Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) ile kırmızı ışık, emniyet kemeri, cep telefonu, kask, yaya önceliği, trafik işaret ve levhalarına sürücülerin uyup uymadıkları denetliyor. Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “KGYS ile tespit edilen kural ihlallerine Trafik İdari Para Cezası düzenlenmektedir. Sürücülerin, öncelikle trafikte can ve mal kayıplarını önlemek adına trafik işaret ve levhalarına uymaları önem arz etmektedir” ifadeleri yer aldı.