Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlili Gazeteci Mustafa Sezer Ordu’yu şaha kaldırdı.. Şimdi Denizli’yi tanıtmak istiyor!

Aslen Buldanlı olan geçmişte ulusal medyada çeşitli kanal ve gazetelerde çalışan, Ünlü gazeteciler Uğur Dündar, Mehmet Ali Birand, Fatih Altaylı gibi isimlerle çalışan, Nihat Hatipoğlu gibi birçok ünlünün de editörlüğünü yapan Denizli gazeteci Mustafa Sezer Ordu’yu adeta şaha kaldırdı.

Aslen Buldanlı olan geçmişte

TURİZMİN DAHİ ÇOCUĞU MUSTAFA SEZER

Ordu’ya 3 yılda bir milyon turist getiren yüzlerce işletme ve Milyonlarca dolar para gelmesini sağlayan gazeteci Mustafa Sezer için Ordu’da Turizm’in dahi çocuğu olarka bahsediliyor. Birçok Turizmci ve ilin ileri gelen bürokratlar tarafından Sezer bu lakapla anılıyor.

DENİZLİ’Yİ DÜNYAYA TANITMIŞTI

Bir dönem Denizli’de valilerinin, kaymakamların, belediye başkanlarının ve üniversitenin danışmanlığını yapan Mustafa Sezer’in ismi ve Denizli’ye getirdiği turist ile milyonlarca liradan dolayı cadde ve sokaklara verilmişti.

KAMERASINI KAPAN ORDU’YA GELDİ

Ulusal ve uluslararası birçok kanal, gazete, dergi ve internet sitesi Ordu ile ilgili on binlerce haber yaptı. Başta El Cezire, National Geograpic, BBC, Reuters ve özellikle Arap devlet televizyonları Ordu’ya ana haberlerinde ve programlarında geniş yer verdi. Ordu, Türkiye’de ilk kez uluslararası zirvelere ev sahipliği yaptı. Sezer’in girişimleriyle ilk kez 30 ülke 160 gazeteci televizyoncu Medya fenomeni internet sitesi yöneticileri Ordu’ya geldi. Uluslararası Arap gazetecileri ve Turizmciler Zirvesi, 1.2.3 Arap Milyonerler zirvesi, İranlı gazeteciler Turizmciler zirvesi, Türkiye’de ilk kez Ordu’da yapıldı. Ordu, Mustafa Sezer sayesinde Türkiye gündeminde çokça kez yer almayı başardı. Gerek haber programları gerekse gezi programları bilhassa canlı yayınlar ile Ordu hep gündemde kalmayı başardı.

Gazeteci Sezer Al Jazeera mubabirleri ile

SEZER’İN ÜNLÜ KONUKLARI ORDU’DAN HİÇ EKSİK OLMADI

Gazeteci Sezer’in ünlü konukları da Ordu’yu ziyaret etti. Bu isimlerin başında Tülin Şahin, Vedat Milör, Ezgi Sertel, gibi isimler yer alıyor. Sezer’in çalışmalarına Ordu yerel basını da övgüler dizerek geniş yer verdi. Gazeteci ve Televizyoncu Mustafa Sezer yaptığı açıklamada, ‘Denizli bana fırsat verirse orduya yaptığımın mislini Denizli’ye yapmaya hem de parasız yapmaya hazırım. Ama ne hikmetse Denizlililer parasız yaptırmayı sevmiyor. Kendi evlatlarına sahip çıkmıyor. Geçmişte Denizli’de büyük işler yaptım. Buldan’ı, Kızılcabölük’ü, Karahayıt’ı Dünya’ya tanıtmak üzerine çalışmalar yürüttüm. Yine aynısını yapmaya hazırım. Yeter ki fırsat versinler. Ordu’ya milyonlarca turist getirdim. Yüzlerce yatırım, milyonlarca Dolar para getirdim. Aynısını Denizli’ye de yapabilirim. sadece fırsat versinler, herhangi bir ücret de istemiyorum’ ifadelerini kullandı.