Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“DENİZLİ’NİN GELECEĞİ İÇİN YENİDEN REFAH: NAZİF MANAV’DAN BÜYÜK VAATLER”

Yeniden Refah Partisi’nin Denizli

Yeniden Refah Partisi’nin Denizli Belediye Başkan adayı Nazif Manav, Denizli’nin geleceği için önemli projelerin tanıtımı için Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi’nin Denizli Belediye Başkan adayı Nazif Manav, şehri daha yaşanabilir ve güzel hale getirmek için Refah Belediyecilik ve Ahlaklı Belediyecilik ilkeleriyle yola çıktıklarını belirtti. Denizli, tarih ve kültür mirasıyla, sanayisiyle ve doğal güzellikleriyle ülkemizin önemli şehirlerinden biri olmasına rağmen, toplu ulaşım eksikliği, çiftçi ve besicilerin sorunları, altyapı eksiklikleri, turizm tesislerinin yetersizliği ve işsizlik gibi sorunlarla karşı karşıya. Bu sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlarla Denizli’nin daha yeşil, daha temiz ve daha güvenli bir şehir olması için somut adımlar atacaklarını ifade etti. Manav, şehrin her köşesinde yaşayan herkesin hayatını iyileştirmek için çalışacaklarını vurguladı.

İŞTE NAZİF MANAV’IN DENİZLİ İÇİN PROJELERİ

1-Denizli Şehir Un
Belediye tarafından yetiştirilen, çevre ilçe ve köylerden hasat zamanında alınacak olan buğdayın un haline getirilerek çiftçilerimize destek olmak amacıyla satın alınması ve bu unların satışının gerçekleştirilmesi için bir programı hayata geçireceğiz.

2-Denizli Şehir Ekmek
Belediye eliyle yetiştirilen, çevre ilçe ve köylerden hasat zamanı alınacak olan buğdayın un haline getirilerek vatandaşa ucuz ekmek olarak sunulması, simitlerin MEB’e bağlı öğrencilere dağıtılması.

3-Denizli Şehir Et Entegre
Besi projesi sayesinde vatandaşımızın hayvanlarının belediye desteği ile beslenmesi, kesim vaktine geldiği zaman belediye tarafından alınarak karkas etin fiyatının düşürülmesi, bu şekilde vatandaşa Bel-Taş eliyle satışın yapılması

4-Denizli Şehir Yem Fabrikası
Tarımsal ve hayvansal kalkınmaya yönelik olarak kırsal kesime ve üreticiye yem desteği için belediye eliyle yem fabrikası istihdam edilmesi.

5-Denizli Şehir Mandıra Tesisi
Belediye eliyle kurulan tesiste süt üreticilerinden sütün toplanması ve işlenerek vatandaşa maliyetine Bel-Taş reyonlarında sunulması ve MEB’e bağlı öğrencilere ayran-süt dağıtılması

6-Çiftçi, Besici Destekleri ve Sözleşmeli Üretim
Yem fabrikamızda üretilen yemler, çiftçilerimize yılda belirli bir kilogram ücretsiz olarak dağıtılacak ve üreticiler desteklenecek. Belediyemizle yapılan sözleşme kapsamında, besicilerimize her türlü veteriner hizmeti ve sarf malzemesi karşılanacaktır. Ayrıca, et entegre tesislerimiz ve mandıramız, sözleşme gereği taban fiyat altında olmaksızın ürünleri satın alacaktır. Tohum ve gübre desteği çiftçilere sunulacak ve ürünlerin satışı için Bel-Taş reyonları kullanılacak; böylece ürün dağıtımı halkımıza uygun şekilde gerçekleştirilecektir.

7-Yeni Büyükşehir Hizmet Binası
Yeni ve modern bir alana Büyükşehir belediyesini taşıyarak Çınar meydanını genişletmeyi hedefliyoruz. Bununla beraber yeni bir hizmet binası ile çağ dışı kalan hizmet binasını yenileyeceğiz ve şehrimize yakışır bir bina inşa edeceğiz. Bu bina 24 saat çalışır bir bina olacak ve elektriğini tamamen kendi üretecek vaziyet olacaktır.

8-Pamukkale ve Denizli Kayak Merkezi Sosyal Tesisleri
Antik havuz ve çevresinde yerli ve yabancı turistlerin konaklaması için gereken tüm tesislerin Bel-Taş aracılığıyla yapılması ve yerli turistlerin de kullanabileceği vaziyete getirilmesi. Burada sağlanan alt yapıyla beraber turizm fırsatları değerlendirilerek yatırımcılara kolaylık sağlanması.

9-Genç Denizli İstihdam Ofisi
Genç Denizli projesini daha etkili hale getirerek Genç İstihdam ofisini de kapsayacak biçimde yapılandırılması. Böylece istihdam probleminin çözümüne bir nebze olsun destek sağlanması. Eski binanın restorasyonunun tamamlanarak genç denizli ofisine tahsis edilmesi ve burada kültür sanat etkinliklerine yer verilmesi.

10-E-spor Merkezi ve Kapalı Spor Salonu
Kentimizin E-spor’un merkezi haline getirilmesi için 5000 kişilik bir salon inşa edilmesi ve bu salonda çok amaçlı olarak şehrimizin basketbol takımını ve E-spor merkezinin aynı yerde buluşturulması

11-24 Saat Otobüs Seferi
Toplu ulaşımın çağ dışı kaldığı kentimizde saat uygulamasını değiştirerek gece 00:00 ‘dan sonra ana hatlar ve çok kullanılan hatlar başta olmak üzere 2 saatte bir sabaha kadar sefer koyarak vatandaşımızı gece gündüz toplu ulaşımla buluşturacağız.

12-Hafif Raylı Sistem
Hafif raylı sistem bu şehrin toplu taşıma sistem sorununu ortadan kaldıracak yegane çözümdür. Bunun bilincinde olarak hareket edeceğiz. Buna istinaden hali hazırda yeni ana arterlere dokunmadan refüjlerin daraltılıp hafif raylı sistemin buradan geçirilmesini sağlayacağız. Böylece otobüsten bir sonraki aşama olan hafif raylı sistemi Denizlimize kazandırmış olacağız. Bu güzergah: Göveçlik-Bağbaşı-Çamlık ve Otogar-OSB olacaktır.

13-Alt Yapı iyileştirmeleri:
Şehrimiz ne yazık ki bazı bölgelerinde yıllar süren alt yapı projelerine rağmen hâla en ufak yağmurda göle dönen bölgelere sahip. Bunun için alt yapı iyileştirmelerini gerekli şekilde yapacağız. Buradaki problemleri giderip artık bu çirkin görüntülere son vereceğiz.

14-Ana arter trafik düzenlemesi
Menderes Bulvarından başlamak üzere İzmir Bulvarı-Fatih-Fevzi Çakmak Bulvarı ve Acıpayam Bulvarı ana arter hattını tamamen kesintisiz hale getireceğiz. Burada yan yolları düzenleyerek şehir içine trafik akışını tamamen rahatlatacağız. Böylece vatandaşlarımızın sabah ve akşam saatlerinde trafik lambası nedeniyle yaşadığı trafiğin önüne geçeceğiz ve şehir içi trafik düzenlemesini tamamlayacağız. Bu ana arter düzenlemelerine 3 ya da 4 tane köprü ve benzeri inşa projelerini dahil edeceğiz. Böylece kesintisiz olarak ana arter trafik akışını sağlayacağız.

15-Yaşlı Bakım Merkezlerinin Çoğaltılması
Yaşlılarımızın bakımını en üst düzeyde sağlamak için yaşlı bakım merkezlerinin sayısını artırarak, Denizli genelinde 4 ya da 5 adet yeni yaşlı bakım merkezi kurmayı hedefliyoruz. Bu merkezlerde yaşlılarımızın refahını en üst seviyede tutacak önlemler almayı planlıyoruz.

16-Profesyonel Spor Tesisleri
Her mahallede bir fitness salonu ve spor merkezi inşa ederek gençlerimizin vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmayı planlıyoruz. Belirli yeşil alanların içine bu tesisleri ekleyerek, daha kullanışlı bir yeşil alan oluşturmayı hedefliyoruz. Bu sayede gençlerimiz spor yapma imkanına kavuşacaklar.

17-Katlı Otoparklar
Yıllardır süregelen otopark problemini kesin bir biçimde sonlandıracağız. Artık park alanı aramakla vatandaşımız uğraşmayacak. Denizli’nin otopark problemi olan bölgelere 6 adet katlı otopark inşa edilecek ve burada ikamet eden vatandaşlarımıza maliyetine bir fiyatla aylık abonelikler otoparkı teşvik edeceğiz. Otoparklar belediyenin para kazanma kapısı olmayacak, vatandaş rahat edecek.

18-Attuda Kentinin Turizme Kazandırılması
Attuda köyünün burada yaşayan vatandaşlarımızın huzurunu bozmayacak ve refah düzeyini arttıracak şekilde Büyükşehir eliyle kültür turizmine kazandırılarak turizm kenti hedefimize katkı sağlar hale getireceğiz. Burada konaklama yapılabilen evler inşa edeceğiz ve restorasyonu tamamlanmış, tarihi dokuya sahip bir köy için gereken önemi göstereceğiz.

19-Çivril demiryolunun canlandırılması:
Çivril merkezden ışıklı gölüne hem yük hem turistik amaçlı demir yolunun faaliyete sokulması.

20-Engelli Yaşam Merkezleri
Özel vatandaşlarımıza en üst düzeyde hizmeti, hem ayaklarına hem de mahallelerine ulaştırmayı amaçlıyoruz. Belli bölgelere hitap edecek şekilde 4 adet hizmet binası inşa edeceğiz. Bu merkezler, engelli vatandaşlarımızın istihdamını kolaylaştırmayı hedefleyen aktif iş modelleri sunacak ve böylelikle engelli istihdamını teşvik eden merkezler haline gelecek.

Manav, Denizli’nin geleceğini şekillendirecek bu projelerle birlikte, şehri daha yaşanabilir, daha güzel bir hale getirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, Denizli halkının desteğiyle birlikte bu hedefe ulaşacaklarına olan inancını belirtti.