Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor Balıkesir’de Umduğunu Bulamadı

Denizlispor Spor Toto 1.

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 30. Haftasında deplasmanda Balıkesirspor Baltok ile karşılaştı. Balıkesirspor karşılaşamadan Otto ve Abdülkadir’in golleri ile 2-1 üstün ayrıldı.Denizlispor’un tek golü kaptan Cenk’te geldi.

Denizlispor ligin 30. haftasında bugün saat 18:00’da başlayan maçta Balıkesir Atatürk Stadı’nda Balıkesirspor Baltok ile karşılaştı.Karşılaşmanın orta hakemliğini Bülent Birincioğlu, yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Gökmen Olgaç yaptı. Maçın 4. hakemi ise Caner Ak.

Denizlispor karşılaşmaya:ZEKİ AYVAZ,TAHA CAN VELİOĞLU,ZİYA ALKURT,CİHAN ÖZKAYMAK,LEANDRO DEYRINIO KAPPEL,MEHMET AKYÜZ,BURAK ALTIPARMAK,HASAN KILIÇ,CENK GÜVENÇ,ALPEREN BABACAN veISMAİL AİSSATİ 11 ile çıktı.

Balıkesispor Baltok ise:ANDRIJA VUKOVIC-UĞUR AYGÖREN,OĞUZ YILMAZ,OĞUZHAN ÇAPAR,BÜLENT CEVAHİR,CUMALİ BİŞİ,NİZAMETTİN ÇALIŞKAN,DOĞA İŞERİ,MAHATMA OSUMANU OTOO,BURAK ÇALIK ve ABDULKADİR ÖZGEN 11’ile sahada yer aldı.

Karşılaşmaya Denizlispor 33 puanla 15’nci, Balıkesirspor Baltok ise 42 puanla 10’ncu sırada çıktı.

Maçtan Önemli Anlar

Ev sahibi golle başladı

30. haftanın kritik mücadelesine ev sahibi Balıkesirspor başladı. Denizlispor maça rakip yarı alanda baskı ile başladı. 1’nci dakikada Ziya kaptığı topta ceza sahasına ortaladı. Savunma son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.Balıkesirspor maçın 5’nci dakikasında Denizlispor kalesinin sağ çaprazında Nizamettin ile serbest vuruş kullandı. Nizamettin’nin direk kaleye gönderdiği şut kaleci Zeki’de kaldı.Balıkesirspor 8’nci dakikada ilk tehlikeli pozisyonunda Otto ile 1-0 öne geçti. Hücum yönüne göre sol kanattan yapılan ortaya Otto boş pozisyonda kafayı vurdu. Kaleci Zeki’nin uzanamayacağı noktya giden top Balıkesirspor’u 1-0 öne geçirdi.+

Maçta Tempo Düştü

Golün hemen ardından beraberlik golü için yüklenen Denizlispor’da Kappel sağ kanattan ortaladı Mehmet Akyüz kafasını uzattı ancak savunmanın müdahalesi olası bir golü engelledi.Maçın 13’ncü dakikasında Denizlispor kendi yarı alanında kazandığı serbest vuruşu Ziya ile hızlı kullandı. Savunmanın arkasına sarkarak topla buluşan Mehmet Akyüz açısını düzelterek şutunu çekti top kaleci Vukovic’te kaldı.Mçaın ilk 15 dakikası geride kalırken maç düşük bir tempoda geçti. Denizlispor kaptığı toplarla hızlı çıkarak pozisyona girmeye çalışırken, Balıkesirspor kendi yarı sahasında yaptığı hazırlık pasları ile Otto ve Burak’a pozisyon hazırlamaya çalıştı.

Ev Sahibi skoru 2-0’a getirdi

Maçın 19’ncu dakikasında Balıkesirspor’da Otto’nun sağ kanattan getirdiği topu içeriye ortaladı. Cenk’in müdahalesi ile kaleci Zeki’den seken topu Abdülkadir tamamladı ve takımın 2-0 öne geçirdi.Golün ardından Denizlispor özellikle sol kanattan Ziya’ya atılan toplarla etkili olmaya çalışsada Balıkesirspor savunması izin vermedi. Ziya maçın 29’ncu dakikasında ceza sahası önünde çalımlarla önünü boşalttı. Şutunda kaleci Vukovic iyi yer tutarak topa sahip oldu. Hemen Ardından Kappel ceza sahası dışından bir şut çekti. Kaleci Vukovic bu şuttada köşeye iyi uzanarak golü önledi.Maçın 25-35 dakikaları arasında Denizlispor rakip kalede yoğun bir baskı kursada, net bir pozisyona girmekte zorlandı.Denizlispor’da 39’ncu dakikada ceza sahasına doldurulan topu Mehmet Akyüz Burak’a indirdi. Burak’ın şutu kale direğinin yanından dışarıya çıktı.Mücadelede ilk sarı kartı Balıkesirspor’da Nizamettin’in Kappel’e yaptığı müdahale sonrasında gördü.

Denizlispor Farkı 1’e indirdi

Denizlispor mmaçta 43’ncü dakikada Cenkle farkı 1’e indirdi. Cihan’ın sol kanattan kullandığı köşe vuruşuna penaltı noktasında iyi yükselen kaptan Cenk vurdu. Kaleci soluna giden topa uzanmasına rağmen yetişemedi ve skor 2-1’e geldi.Golün hemen ardından Denizlispor’da sağ kanattan geliştirdiği atakta Alperen ortaladı. Mehmet Akyüz boş pozisyonda kafayı vurdu ancak top kale direğinin hemen yanından auta çıktı.Bu pozisyonun ardından ilk yarı sonra erdi. Balıkesirspor:2-Denizlispor:1

Büyük Hata Gole Dönüşüyordu

Maçı ikinci yarısına Denizlispor başladı. İkinci yarının başında Balıkesispor teknik direktörü maça ilk müdahalesini gerçekleştirdi.Doğan oyundan çıkarkan, Furkan oyuna dahil oldu. İkinci yarının başlaması ile ayağa paslarla rakip yarısahaya yerleşti. Kazanılan köşe vuruşunda Cihan ortaladı savunma son anda topu uzaklaştırdı. Denizlispor’da Leandro Kappel 51’nci dakikada rakibine yaptığı faulle sarı kart gördü. İkinci yarının ilk 10 dakikasında topa daha çok sahip olan taraf Denizlispor olurken, Balıkesirspor kalabalık defansla gole izin vermedi. Balıkesirspor’da Oğuz Kappel’e yaptığı müdahale ile 55’nci dakikada sarı kart gördü. Maçın 60’ncı dakikasında Denizlispor savunması arkasına atılan topa Burak hareketlendi. Burak’ın topuna Zeki kalesinden ayrılarak müdahale etti. Zeki kalesine dönmeden Burak taç atışını kullanarak topu Abdülkadir’e aktardı. Abdülkadir’in boş kaleye şutu yandan dışarı gitti.

Maçta tempo arttı

Denizlispor 64’ncü dakikada sağ kanattan kullanılan kornerde seken topta Aissati ile bir şans yakaladı. Aissatı şutunu çekmek üzereyken savunma son anda araya girerek topu uzaklaştırdı. Hemen ardından gelen pozisyonda Aissati topu ceza sahasına gönderdi. Tahacan’ın kafası az farkla auta çıktı. Denizlispor’da teknik direktör Fatih Tekke maça ilk müdahalesini 65’nci dakikada Kappel, Barış değişiliği ile yaptı. Maçın 67’nci dakikasında ceza sahasına giren Ziya kendi yerde buldu. Hakem Ziya’nın kendi attığı gerekçesi ile sarı kartını gösterdi. Bu pozisyonun hemen ardından kontra atak yakalayan Balıkesirspor’da Burak ceza sahasına girmek isterken Cenk’in müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem Cenk’i sarı kart ile cezalandırdı. Kullanılan serbest vuruşta Nizamettin iyi bir vuruşla topu köşeye gönderdi. Denizlispor’da Burak iyi yer tutarak topu çizgiden çıkardı.

Zeki 3. gole izin vermedi

Denizlispor maçta son 20 dakikaya girildiğinde topa sahip olarak rakip yarı alana yerleşti. Kazanılan serbest vuruşta Barış ceza sahasına ortaladı. Ziya’nın kafa vuruşu kaleci Vukovic’te kaldı.Denizlispor’da Fatih Tekke maça ikinci müdahalesini 79’ncu dakikada Burak, Berkan değişikliği ile yaptı. Balıkesirspor maçın 80’nci dakikasında 3. gole çok yaklaştı. Abdülkadir ceza sahasına girerek topu Otto’ya çıkardı.Otto’nun yakın mesafeden kaleye gönderdiği topta kaleci Zeki kritik bir müdahale ile 3’ncü golü engelledi. Balıkesirspor maçtaki ikinci değişikliğini Burak,Sedat ile yaptı. Bu pozisyonun ardından dakika 84’te Balıkesirspor’da Nizamettin ceza sahasına girer girmez şutunu çekti. Topu üst direğe çarptı ve oyun alanına döndü. Savunma topu kornere atarak rahat bir takımına nefes aldırdı.

Maçın son dakikasında Denizlispor’un kullandığı kornerde Cenk kafayı vurdu. Kaleci Vukovic kritik bir kurtarış yaparak beraberlik golünü engelledi. Bu pozisyonun ardından 2-1 maç sona erdi. Denizlispor aldığı mağlubiyetle 33 puanda kaldı ve haftayı 15’nci sırada tamamladı. Balıkesirspor Baltok ise puanını 45 yaparak 7. sıraya yükseldi.