Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor Başkanı Çetin’den Yeni TFF Yönetimine Tebrik!

Nihat Özdemir’in tek aday olarak katıldığı Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) seçimleri 1 Haziran Cumartesi günü Ankara’da yapıldı. Nihat Özdemir, 173 oyla TFF’nin yeni başkanı seçildi.

Nihat Özdemir’in tek aday

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 1 Haziran Cumartesi günü Ankara’da yapıldı. Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen Kulüp yöneticileri TFF’nin yeni yönetimini belirlemek için oy kullandı. Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Şahin, Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Uğur Coşkun, Ar-Ge Sorumlu Asbaşkan Mahmut Akarsu Genel Kurul Delegesi olarak TFF seçimlerinde Denizlispor adına oy kullandı. Genel kuruldan 1 gün önce düzenlenen iftar yemeğine de katılan Yukatel Denizlispor yönetimi, diğer kulüp yöneticileri ile bir araya geldi.

Seçimin ardından oluşan yeni TFF yönetimini tebrik eden Yukatel Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, “Nihat Özdemir eskiden beri tanıdığımız, iyi bildiğimiz bir abimiz. Aynı sektörde faaliyet gösterdiğimiz için önceden de tanışıyoruz. İşini düzgün yapan birisidir. Geçmişte Denizli’de de işleri olan, Denizli’yi, Denizlispor’u yakından bilen birisi. Hem düzgün bir insan hem de Denizlilileri, bizleri bilen bir olması sebebiyle Nihat Bey’in TFF başkanı olmasından memnunuz. Camiamıza hayırlı olsun diyorum. İşleri zor. Zorlu bir süreç onları bekliyor ama ekip güzel. Bu işin üstesinden geleceklerdir. Denizlili kardeşimiz Nuri Akın da yönetimde yer aldı. Kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Biz de Denizlispor olarak her zaman yanlarında olacağız” dedi.