Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor’dan bir günde 4 transfer

Geçtiğimiz sezon Süper Lige veda ederek 1.lige düşen Denizlispor’da transfer yasağının kaldırılmasının ardından transfer atağı başladı. Horoz bir günde 4 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon Süper Lige

Denizlispor’da Başkan Mehmet Uz ve yönetiminin yoğun çabaları sonrası transfer yasağının kaldırılmasının ardından transfer çalışmalarına hız verildi. İlk imzayı Muhammed Gönülaçar’a attıran Horoz, ardından teknik direktörlük görevine Serhat Gülpınar’ı getirmişti.

4 isim birden imzaladı

Hocanın belli olmasının ardından transfer çalışmalarını hızlandıran Horoz, geçtiğimiz sezonlarda kalesini koruyan Polonyalı kaleci Adam Stachowiak ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Ardından son olarak FK Zalgiris takımında forma giyen daha önce Denizlispor’da da bir sezon mücadele veren Ogenyi Onazi’yi de 1+1 yıllığına transfer ettiğini açıkladı. Geçtiğimiz sezon Ümraniyespor’da forma giyen orta saha oyuncu Okan Derici ile 2 yıllık, yine geçtiğimiz sezon Ümraniyespor’da 30 maça çıkan defans oyuncusu Gökhan Süzen’i de 2+1 yıllığına kadrosuna kattı kamuoyu ile paylaştı.

Başkan Mehmet Uz, bir günde açıklanan 4 transferin ardından yarın basın toplantısı düzenleyerek gündemdeki konular ile ilgili açıklama yapacak.