Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor U19’da Adanaspor’u elinden kaçırdı

TFF U19 Elit B

TFF U19 Elit B ligi 2. Grup 2. Haftasında Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanan Denizlispor – Adanaspor maçı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.
İlk yarısı karşılıklı ataklar ile geçen müsabaka da goller ikinci yarıda geldi. Misafir Adanaspor’un ikinci yarının başında 0-1 öne geçtiği karşılaşmada Denizlispor’un beraberlik golünü Miraç Demir kaydetti. Bu sonuçla genç horozlar 2023-2024 sezonunda ilk puanını almış oldu.


“Oyun olarak çok memnun olduğumuz bir maç değildi”
Karşılaşmayı değerlendiren Denizlispor U19 takımı Teknik Sorumlusu Mustafa Ali Gözlükaya maça 3 puan için çıktıklarını belirterek “Yeni sezonda evimizdeki ilk karşılaşmaydı. Karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Oyun olarak çok memnun olduğumuz bir maç değildi. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama şöyle rakibe de baktığımız zaman kazanmamız gereken bir maçtı. Daha fazla topa sahip olan ve daha fazla doğru işler yapmamız gereken bir maçtı ama bu anlamda istediklerimizi tam olarak alamadık. Lig daha yeni başladı. Çalışıyoruz, çok çalışıyoruz. Çocuklar da çok çalışıyorlar. İnşallah daha iyi olacaklar” ifadelerini kullandı.