Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor’da Sıra Geldi Transfere

Denizlispor’da teknik direktörlük görevine

Denizlispor’da teknik direktörlük görevine Osman Özköylü’nün getirilmesinin ardından transfer için çalışmalara başlandı. İlk olarak tanıdık isimler listeye alındı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de, ‘Takım Denizlili oyunculardan kurulmalıdır” söylemi üzerine bu felsefede yürüyen yeşil siyahlı kurmaylar, ilk olarak Muhammet Himmet Ertürk, Erhan Kartal ve Recep Niyaz ile bir görüşme yaptı.

Muhammet Himmet ve Erhan Kartal için rakamsal konuda henüz anlaşma sağlayamayan Denizlispor transfer komitesi, önümüzdeki günlerde bu konuyu masaya yatıracak. Bu oyuncularla yüz yüze görüşen Denizlispor yönetimi, şartların oluşması durumunda ilk önce Himmet ve Erhan’a imza attıracak. Teknik direktör Osman Özköylü’nün de 4-5 oyuncu transfer edeceği açıklandı.

Recep Niyaz, Rize yönetimine bağlı

Denizlispor’un yine Denizlili futbolcularından, babası İhsan Niyaz’ın da mevcut yönetimde bulunduğu Recep Niyaz’ın durumunun Rizespor yönetimine bağlı olduğu belirtildi. Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, “Recep’e Çaykur Rizespor yönetimi izin verirse gelecek. Gelmek istiyor. Son durum Rize yönetiminin verdiği karar ile doğru orantılı olacak” dedi.

“Paraları ödenecek”

Geçen sezondan alacakları nedeniyle takımın emektar oyuncuları Mehmet Akyüz ile Ziya Alkurt, federasyona başvurdu. Bu alacakların kısa bir sürede ödeneceğini söyleyen Başkan Mustafa Üstek, “Kimsenin Denizlispor’da parası kalmaz” dedi. Üstek, iç transferde de iskeleti bozmayacak şekilde bu futbolcularla masaya oturacak ve anlaşma yoluna gidecek.

kaynak:denizlispor20