Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor’dan Yıldız Transfer Harekatı!

YUKATEL Denizlispor Başkanı Ali Çetin;”Taraftarı heyecanlandıracak yıldız transferler yapacağız” diyerek transferde beklentilerin karşılanacağını belirtti. Yıldız transferi beklenen Denizlispor, iki önemli santrafor ile ilgileniyor.

YUKATEL Denizlispor Başkanı Ali

Transferde görüşmelerinin sürdüğünü ancak futbolcu ismi vermenin doğru olmayacağını kaydeden Başkan Ali Çetin, “Bugün veya yarın imzalar başlayacak. Yapılan her transferde kamuoyu hemen bilgilendirilecek. Flaş denilecek futbolcu transferlerimiz olacak. Şehri heyecanlandıracak bir ismi kadromuza dahil edeceğiz. Kamuoyundan biraz daha sabır istiyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Ali Çetin’in işaret ettiği oyunculardan santrafor bölgesi için ilgilenen futbolcuların Hugo Rodallega ve Marcus Berg olduğu iddia edildi. Rodallega ve Berg’in 30 Haziran’da takımları ile sözleşmesi bitecek.  İki yıldızın menajerler tarafından yönetime önerildiği ve oyuncular temas kurulduğu öğrenildi.

Rodallega son açıklamasında Türkiye’de 1 sene daha kalabileceğini dile getirdi. Rodallega şu ifadeleri kullandı;‘’Kariyerime Güney Amerika’da devam etmek istiyorum.Bir çok teklif var.Menajerim ile bugün görüşeceğim ve teklifleri değerlendireceğiz.Türkiye maceram çok iyiydi.1 yıl daha kalmamı istiyorlar.Bu benim için bir seçenek’’

HUGO RODALLEGA KİMDİR?

33 yaşındaki Kolombiyalı golcü kariyerinde 422 maça çıktı. 135 gol 43 asist kaydeden Rodallega bu sezon Trabzonspor’da 16 gol 3 asistle oynadı. Rodallega CBJ Cali, Quindio, Deportivo Cali, Monterrey, Atlas, Necaxa, Wigan, Fulham, Akhisarspor ve Trabzonspor’da forma giydi.

MARCUS BERG KİMDİR?

32 yşaındaki İsveçli golcü Marcus Berg kariyerinde çıktığı 414 maçta 227 gol 65 asist kaydetti. Göteborg’da kariyerine başlayan Berg, Groningen, Hamburg, PSV Eindhoven, Panathinaikos ve Al-Ain’de forma giydi.

HABER:ORAL CAN TATAR