Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor’un Hatayspor’a büyük transfer çalımı!

YUKATEL Denizlispor, sözleşmesi sona eren İsmail Aissati ile dün 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil-siyahlılar bu imza ile Hatayspor’a da büyük bir transfer çalımı attı. Hatayspor’un Aissati için yaptığı hazırlık ise haberimizde.

YUKATEL Denizlispor, sözleşmesi sona

YUKATEL Denizlispor’un geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig şampiyonluğunda en büyük pay sahipleriniden biri olan İsmail Aissati’nin sözleşmesi sezon sonunda sona ermişti. Aissati ile uzun görüşmeler yapan ancak yıllık ücret konusunda anlaşayaman yeşil-siyahlılar oyuncuyu Anadolu kulüplerine kaptırmak üzereydi. Adana Demirspor, Erzurumspor, Akhisarspor ve Hatayspor’un çok istediği Aissati Hatayspor ile anlaşma sağlamışken büyük transfer çalımı gerçekleşti.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in araya girmesi ile Hatayspor ile anlaşma sağlayan Aissati, dün Denizlispor ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

HATAYSPOR HAZIRLIKLARINI YAPMIŞTI

Bu imzanın transfer çalımı olarak anılmasının sebebi ise Hatayspor’un Aissati için yaptığı hazırlık ve sosyal medya paylaşımı oldu. Hatayspor 16 Temmuz tarihinde yaptığı paylaşımda Aissati’nin gölgesinin olduğu anlaşılan bir görselle transferin an meselesi olduğunu taraftarlarına aktardı. Ancak edinilen bilgiye göre, Hatayspor’a imza atmak için Hatay’a hareket etmeye hazırlanan Faslı oyuncu son anda ikna edilerek Denizlispor’da kaldı.

HABER:ORAL CAN TATAR

İŞTE HATAYSPOR’UN O PAYLAŞIMI: