Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor’un Yeni Hocası Belli Oldu

Denizlispor’de 27 Mayıs’ta yeni

Denizlispor’de 27 Mayıs’ta yeni yönetimin belirlenmesinin ardından teknik direktör arayışları başladı. Yapılan görüşmeler sonucunda Denizlispor’un yeni teknik direktörü Osman Özköylü oldu.

Teknik direktörlük görevi için yeşil-siyahlı yönetim il olarak geçtiğimiz sezon takımı ligde tutarak büyük bir başarı yakalan Fatih Tekke ile görüştü. Tekke’nin İstanbulspor ile anlaşması üzerine diğer alternatiflere yönelen yönetim Hüseyin Kalpar, Cihat Arslan, Yücel İldiz gibi teknik adamların adı kamuoyunda sıkça yer alsa da Osman Özköylü ile anlaşma sağladı.

Anketten İldiz Çıkmıştı

Denizlidedahaber.com olarak yaptığımız Denizlispor’un Teknik Direktörü kim olsun ? oylamasında Osman Özköylü’ye 81 oy çıkmıştı. Kullanılan 490 oydan 81’ni Özköylü alırken, Yücel İldiz 150, Hüseyin Kalpar 72, Cihat Arslan 53 ve Metin Diyadin 34 oy aldı.

Osman Özköylü Kimdir?

2007 yılında Şekerspor’da teknik direktörlük kariyerine başlayan Özköylü sırasıyla Erzurumspor, İskenderun D.Ç. Elazığspor’u çalıştırmasının arından 2011-2012 sezonunda DEnizlispor’u çalıştırdı. Denizlispor’un ardından K. Erciyespor,Ankaraspor, Şanlıurfaspor, Adana Demirspor, Sivasspor, Samsunspor ve geçtiğimiz sene Erzurumspor ve Adanaspor takımlarının hocalığını yaptı.