Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Depremzedeler Gamateks’in ürünleri ile ısınacak

Türkiye deprem felaketi ile sarsıldı. 10 ilde çok sayıda vatadanşımız hayatını kaybederken, depremzedeler zorlu kış şartlarında yardım bekliyor. Tüm Türkiye’nin seferberliği ile bölgeye giyecek ve yiyecek yardımı yapılırken Denizli’de tekstilin önde gelen firmalarından Gamateks önemli bir yardım gerçekleştirdi. Pazartesi gününden itibaren depremzedeler için üretime başlayan Gamateks battaniye, çorap, polar gibi 40 bin parça ürünü deprem bölgesine gönderdi.

Türkiye deprem felaketi ile

6 Ocak’ta Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem adeta 10 ili yıktı geçti. Çok sayıda insan hayatını kaybederken, binlerce kişi yaralandı. Deprem bölgesinde hayat kurtarma çalışmaları devam ederken Türkiye bölgeye yardım seferberliği başlattı. Bölgeye Türkiye’nin her yerinden giyecek, yiyecek, ısıtıcı gönderiliyor.

Kış şartlarında depremzedelerin en büyük ihtiyaçlarından biri giyecek oldu. Bu ihtiyaç resmi makamlarca dile getirildi. Son olarak ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı İstanbul, Denizli gibi tekstil kentlerinin depremzedeler için giyecek üretimi yaparak ulaştırmasını istemişti.

OSMAN AYDINLI ÜRETİMİ PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLATTI

Bölgedeki ihtiyacı ilk günden gören Gamateks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı Pazartesi günü fabrikasına gittiğinde müdürlerine normal üretimin durdurulması talimatını verdi. Aydınlı, o günden itibaren tekstilin depremzedelerin ihtiyacı olan battaniye, polar, çorap gibi ürünlerin üretimine başlanmasını sağladı.

40 BİN PARÇA ÜRÜN

Egeyön TV, Gamateks’i ziyaret ederek Üretim Müdürü Mustafa Çelik’ten bilgi aldı. Çelik;”Pazartesi günü üretime başladık. 40 bin parça ürün ürettik. Bugün de tırlara yükleyerek deprem bölgesine doğru yola çıkardı. Allah herkesin yardımcısı olsun” dedi.

Gamateks deprem bölgesindeki vatandaşlar için 40 bin parça battaniye, çocuk polar üst, büyük polar üst, çocuk polat alt, büyük polar alt, polar ve çorabı tırlara yükleyerek gönderdi.