Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Depremzelere fahiş fiyatla ev kiralamaya kalkan ev sahibinin evi mühürlendi!

TOKİ’de evinin kira fiyatını 9 bin TL’ye yükselten adamın evi devlet tarafından mühürlendi!

TOKİ’de evinin kira fiyatını

Malatya’da bulunan bir TOKİ konutu, depremzedelere, fahiş fiyatla kiraya verilmek istendi. “Yok böyle fırsatçılık” dedirten olay, ekipleri harekete geçirdi. Gözü dönmüş ev sahibinin, kira için 9 bin TL istediği evi mühürlenirken, 2 yıl kiraya vermesi de yasaklandı.

TOKİ’de evinin kira fiyatını 9 bin TL’ye yükselten adamın evi devlet tarafından mühürlendi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla etkilenen Malatya’da evlerin büyük hasar görmesi, kentteki vatandaşları, mağdur etti. Bölgede yaşayan kimi vatandaşlar, çadırlarda, konteyner evlerde, veya yerleştirildikleri kurumlarda hayatını devam etmeye çalışıyor. Kimi vatandaşlar ise, çareyi kiralık veya satılık ev aramakta buldu. İşte tam da bu sırada fırsatçılara gün doğdu.

Fırsatçı ev sahibinin evi mühürlendi

Deprem, afet dinlemeyen fırsatçılar, her geçen gün şaşırtmaya devam ediyor. Bunun son örneği de, yine Malatya’da yaşandı. Malatya’da bulunan bir ahlak yoksunu fırsatçı, TOKİ’de bulunan evinin kirasını 9 bin liraya yükseltti. Fahiş ücrete evini kiraya vermek isteyen şahıs, ihbar üzerine tespit edildi. Alınan karar doğrultusunda, fırsatçılık yapan ev sahinin evi, mühürlendi. Üstelik söz konusu ev, sahibi tarafından 2 yıl boyunca kiraya da veremeyecek.