Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dernek Başkanları ”EGEP” için toplandı

Ege İlleri Dernek Başkanları, Ege İlleri Güç Birliği Platformu (EGEP) Projesi hakkında görüşmek için İzmir Salihliler Derneği‘nde bir araya geldi.

Ege İlleri Dernek Başkanları,

 Toplantıya İzmir Dernekler Konfederasyonu Başkanı Turgay Yokuş, Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Gamze Gül Çamur, İzmirliler Derneği Başkan Yardımcısı İsmail Akarsu, İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, Uşak Ulubeyliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Kaytan, Manisa Sarıgöl Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Yıldırım, Manisa Alaşehirliler Derneği Başkanı Rasim Kırkaş, Muğla Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Adil Can ve Manisa Gördesliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Doru katıldı.

 

Dernek başkanları, Ege illerinde bir güç birliği oluşturmayı hedefledikleri EGEP projesi çerçevesinde düzenlenecek olan faaliyetler ile ilgili yapılanma ve projeler hakkında konuştu. Toplantıda fikir alışverişinde bulunan dernek başkanları, projeyi geliştirmek adına öneriler sundu.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı FormatFactory1c64b72c-3dad-45ac-8bd6-0b1ab1249557.jpg
İzmir Dernekler Konfederasyonu Başkanı Turgay Yokuş

YOKUŞ: “AMACIMIZ İZMİR VE EGE BÖLGESİ’NDE ÇOK DAHA GÜÇLÜ BİR HALE GELMEK”

EGEP Projesinin yol haritasının belirlendiği toplantıda İzmir Dernekler Konfederasyonu Başkanı Turgay Yokuş, İzmir’de Egelileri kapsayan bir çok dernek ve federasyon olduğunu belirterek “İzmir’de Egelileri kapsayan birçok dernek ve federasyon var. Dernek başkanlarımızla hep birlikte karar alarak Ege İlleri Güç Birliği Platformu’nu oluşturmak için bir araya geldik. Amacımız İzmir’de ve Ege Bölgesi’nde beraber hareket ederek çok daha güçlü bir hale gelmek. Hem vatandaşlarımıza, hem de resmi kurumlara destek olabilmek amacıyla projeler geliştirmek istiyoruz. Bu anlamda her hafta yaptığımız toplantılar var. Bugün de aynı şekilde arkadaşlarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Bir sonraki toplantıda gündemimizi oluşturacağız.” şeklinde konuştu.