Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEVA PARTİSİ PAMUKKALE VE MERKEZEFENDİ ADAYLARI BELLİ Mİ OLDU?

31 Mart seçimlerine sayılı

31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. CHP, AKP adaylarını açıklarken İYİ Parti adaylarını genel başkan Meral Akşenir’in katılımıyla Pazartesi günü açıklayacak. Gözler şimdi Deva Partisinin adaylarının üstünde.

Geçtiğimiz günlerde Ege Yön TV Seçim 2024 programına katılan Deva Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, “Büyükşehir ve 19 ilçede adaylarımız hazır.” dedi. Herkes tarafından Deva Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar’ın Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağını düşünürken, edinilen kulis bilgilerine göre partinin aklında başka adaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

PAMUKKALE ADAYI NAZLI BÖLEK Mİ?

2020 yılından bu yana Denizli Deva Partisi il yönetiminde olan Nazlı Karcı Bölek yaklaşık 2,5 senedir Deva partisi başkan yardımcılığı görevini üstlenirken aynı zamanda kurumsal iletişim başkanı olarak Deva Partisinde yer alıyor. İl başkan yardımcısı Nazlı Karcı Bölek’in adı Pamukkale Belediyesi Başkan adayı olarak duyulmaya başladı.

NAZLI KARCI BÖLEK KİMDİR?

1992 yılında Denizli’de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini İstiklal İlköğretim Okulu ve Denizli Lisesi’nde tamamladı. 2011 yılında Sümer Park AVM’de küçük bir kioks kiralayarak çocuklara yönelik uçan balon kum boyama standını işletti. 2013 yılında ilk bebeğini kucağına aldıktan sonra ticari hayatına bir süre ara verdi. Çocuğu ve çocuk sevgisini önemseyen Nazlı BÖLEK 2017 yılında KOSGEB desteği ile bebek ve çocuk mağazası olarak cadde mağazacılığı işletmeye başladı. Kısa sürede şubeleşerek AVM’lerde Bebek ve Çocuk mağazaları işletmeciliğine devam etmektedir. Evli ve üç çocuk annesidir.

MERKEZEFENDİ BAŞKANI ÖZGÜN ACAR MI?

Avukat Özgün Acar Teşkilat işleri başkanlığı görevini üstlenirken kendisinin de ismi Merkezefendi Belediyesi Belediye başkan adayı olarak geçmeye başladı. Baroda gençlik çalışmaları üzerine faaliyetlerde bulunan Acar Parti içerinde önemli roller üstlendi.

ÖZGÜN ACAR KİMDİR?

1992 yılında Denizli’de doğdu.
İlk ve orta öğrenimini Zaferiye Abalıoğlu ilköğretim okulu ve Denizli Anadolu Lisesinde tamamladı. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden, 2016 yılında Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2015 yılında Avukatlık stajını Denizli’de tamamladı ve bu tarihten beri Denizli’de Serbest Avukatlık yapmaktadır. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evlidir.